Verhoog de betrouwbaarheid en snelheid van uw administratieve proces

Er komt veel kijken bij het laten ondertekenen van belangrijke documenten: uw klanten moeten de documenten per post ontvangen en retour zenden, of inscannen en opsturen per e-mail.

Met Digitale Handtekening verhoogt u de snelheid en betrouwbaarheid van uw administratieve proces. Door middel van een digitale handtekening bespaart u uw klant een hoop gedoe en verlaagt u de foutmarge. Nog belangrijker: uw processen worden gemiddeld 14 dagen sneller, en kunnen u dus geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de impact van 14 dagen eerder kunnen uitfactureren.

Juridische waarde van een digitale handtekening

Een digitale handtekening heeft dezelfde juridische waarde als de handgeschreven versie, en is zelfs een stuk betrouwbaarder. De plaats, datum en tijdstip van de totstandkoming, én de identiteit van alle betrokken partijen worden direct geregistreerd. De authenticiteit van de handtekening is daardoor een stuk betrouwbaarder.

digitale handtekening
digitale handtekening

Digitale Handtekening via iDIN / Extra verificatie van authenticiteit via iDIN

Gaat het om financiële overeenkomsten waarbij op structurele basis geld wordt bij- of afgeschreven? Of wilt u extra zekerheid over de authenticiteit van de ondertekende? Dan kunt u de digitale handtekening via iDIN laten zetten. De identiteit en kredietwaardigheid van uw klant wordt dan geverifieerd via de gegevens die bij de bank bekend zijn.


Daarom Digitale Handtekening van KPN


  • Significante tijdwinst
    Administratieve processen gemiddeld 14 dagen sneller.
  • Lagere foutmarge
    Minder gedoe en minder kans op fouten in het proces.
  • Zelfde juridische waarde
    Net zoveel waard als een handgeschreven handtekening.
aangetekend mailen

Wilt u meer informatie over Digitale Handtekening?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op