Digitaal aangetekende post verzenden met juridische zekerheid


Met Aangetekend Mailen verstuurt u belangrijke documenten goedkoper dan de prijs van 1 postzegel en met meer zekerheid dan aangetekende post. Aangetekend Mailen voldoet aan de schriftelijkheidsvereiste zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek. Hiermee biedt Aangetekend Mailen u juridische zekerheid. U integreert het zeer efficiënt en eenvoudig in uw bestaande (post)proces.

Uw klanten, leveranciers en uw eigen mensen verliezen geen tijd meer. Ze ontvangen bedrijfsstukken in hun eigen e-mailbox, vanuit het e-mailprogramma dat ze gewend zijn. U houdt volledig grip op het proces. Ook niet-aangetekende belangrijke documenten verstuurt u gemakkelijk met Aangetekend Mailen. Zo hebt u veel meer zekerheid voor een gering bedrag.

Daarom Aangetekend Mailen van KPN


  • Veilig
    Aangetekende e-mails worden versleuteld verzonden en bewaard vanaf eigen server.
  • Juridische zekerheid
    Voldoet aan alle technische en juridische randvoorwaarden van aangetekend versturen.
  • Privacy
    Met aangetekend mailen voldoet u aan privacyrichtlijnen rond informatiebeheer.


Aangetekend Mailen:
meer zekerheid tegen lagere kosten

Met uw bedrijf afscheid nemen van traditionele poststukken? KPN biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijfskritische stukken: een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces.

Download de factsheet


aangetekend mailen

Wilt u meer informatie over Aangetekend Mailen?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op