Samsung S7 en S7 edge

Meer zakelijke vrijheid

Samsung heeft na de zeer succesvolle Galaxy S6 en S6 edge twee nieuwe high end smartphones gelanceerd: de Galaxy S7 en S7 edge. Deze toppers van Samsung presteren onder alle omstandigheden en bieden u een betere gebruikerservaring.

De Samsung Galaxy S7 en S7 edge zijn vanaf nu verkrijgbaar bij KPN. Uw voordelen:

  • Stof- en spatwaterdicht - presteert onder alle omstandigheden
  • Grotere batterijcapaciteit - minder vaak opladen
  • Micro SD card - tot 200 GB extra opslagruimte
Bekijk alle Samsung S7 toestellen
Design van de S7 en S7 Edge

Design

De Galaxy S7 edge heeft een 5,5 inch Quad HD Super AMOLED-scherm. De Galaxy S7 heeft eenzelfde scherm, maar is met zijn 5,1 inch diagonaal net wat kleiner. Zoals u van Samsung gewend bent, geven de schermen zeer contrastrijke en scherpe beelden. Ook zijn de Galaxy S7-toestellen, in tegenstelling tot de S6, stof- en spatwater dicht. Deze toestellen kunnen gedurende 30 minuten in 1,5 meter diep water liggen, zonder schadelijke gevolgen.

De camera van de S7 en S7 Edge

Camera

De Galaxy S7 heeft een camera waarbij de pixels op de sensor zijn vergroot ten opzichte van de Galaxy S6, waardoor deze meer licht opvangt. De camera is ook voorzien van een lens die een diafragma aankan van 1.7. Door deze twee verbeteringen kunt u nu nog betere foto’s maken, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Ook het autofocus-systeem van de camera is sterk verbeterd en uiteraard heeft u op de S7 de mogelijkheid om in 4K te filmen.

Hardware van de S7 en S7 Edge

Hardware

Aan de binnenkant van de Samsung Galaxy S7 is flink gesleuteld. Zo heeft de processor een upgrade gekregen. Het toestel is hierdoor merkbaar sneller en geeft een betere gebruikerservaring. Ook de accu heeft een flinke upgrade gekregen, waardoor u langer met een acculading kunt doen. Met het grote scherm van de edge is dat geen overbodige luxe.

Terug van weggeweest is het slot voor een externe microSD-kaart met de mogelijkheid tot 200 GB extra opslagruimte voor foto's, video's en bestanden. Het snellaadsysteem, waarbij u uw telefoon in tien minuten voor vier uur lang kunt opladen, is uiteraard weer present.

Software van de S7 en S7 Edge

Software

Samsung heeft vorig jaar al een grote schoonmaakbeurt gehouden bij zijn schil over besturingssysteem Android. De nieuwste versie van TouchWiz, zoals de schil van Samsung heet, is opnieuw onder handen genomen. Het gevolg: functies, instellingen en programma’s zijn nog makkelijker te vinden.

Verder werkt Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van Android die standaard wordt meegeleverd op beide toestellen, als een trein. Een goed werkende vingerafdrukscanner waarmee u uw telefoon kunt ontgrendelen is ook aanwezig.

Video: Ontdek de Samsung S7 en S7 edge

De grenzen van smartphone-technologie worden verlegd met de Samsung Galaxy S7 en de S7 edge. Vorm en functies komen optimaal tot elkaar. Het resultaat is ongekende functionaliteit, waarbij geavanceerde functies zijn gecombineerd met een gestroomlijnde vormgeving. Mooi om te zien en fijn om te gebruiken.