Productief werken in de Cloud


Voor uw onderneming, organisatie of gemeente is het belangrijk dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen samenwerken en toegang hebben tot bestanden, e-mail en bedrijfsapplicaties.

Met de cloudoplossingen van KPN stelt u zelf uw ideale cloudpakket samen, met oplossingen zoals Office 365 en Skype for Business. Zo verhoogt u de productiviteit en optimaliseert u de samenwerking binnen uw bedrijf.

Productief met cloudoplossingen van KPN

Productiviteit in de Cloud

Productief samenwerken met Office 365

Office 365

Met Office 365 van KPN werkt u samen met collega's in de Cloud, synchroniseert u documenten op al uw apparaten en hebt u altijd en overal toegang tot uw bestanden.

Cloudopslag met OneDrive voor bedrijven

OneDrive voor bedrijven

Overal werken aan uw documenten met OneDrive cloudopslag. Uw werk wordt automatisch online opgeslagen in de Cloud. Zo werkt u altijd in het laatste bestand.

Mail, agenda en contacten op zak met Exchange Online

Exchange Online

Uw e-mail, agenda's en contactpersonen altijd bij de hand, op elk apparaat, met Exchange Online. Eenvoudig te koppelen aan uw domeinnaam en uw Outlook.

Samenwerken in de Cloud

Eenvoudig op afstand samenwerken met Video Conferencing oplossingen

Video Conferencing

Eenvoudig op afstand met elkaar vergaderen en overleggen met Video Conferencing. Met programma's zoals Skype for Business en Lync kan iedereen overal samenwerken.

Telefonisch samenwerken met het telefonisch vergadernummer

Telefonisch vergaderen

Een vergadering plannen, maar geen mogelijkheid om fysiek bij elkaar te komen? Met Mijn Vergadernummer bellen alle deelnemers in op 1 telefoonnummer.

Een compleet samenwerkingspakket met Cisco HCS

Cisco HCS

Alle samenwerkfuncties in 1 pakket met Cisco Hosted Collaboration Service (HCS): telefonisch- of videovergaderen, chat met collega's of desktopsharing.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Veilig samenwerken in de cloud

Veel organisaties werken met losse communicatietoepassingen om collega's met elkaar te verbinden. Toch is het slimmer - en bovenal veiliger - om alle zakelijke communicatie te bundelen in 1 app zoals Cisco Spark. Zo voer u eenvoudig gesprekken via de app en archiveert u uw documenten in een veilig archief.