Problemen met uw bereik of toestel

We vinden het belangrijk dat u bereikbaar bent en gebruik kunt maken van u abonnement en toestel zoals het bedoeld is. Wellicht kunnen onderstaande opties nog helpen.

Hebt u al een andere simkaart geprobeerd?

Vaak worden problemen met bereik veroorzaakt door een defecte simkaart. Bestel een nieuwe en ontdek of uw huidige simkaart problemen oplevert.

Is er momenteel een storing?

KPN heeft een betrouwbaar 4G netwerk, maar helaas is er soms een storing. Mogelijk ervaart u problemen omdat er op dit moment een storing actief is.

Tips over optimaal gebruik

De instellingen op uw telefoon kunnen een groot verschil maken. Met toestelhulp leggen we alle instellingen op uw telefoon stap voor stap uit.

Toch opzeggen? We helpen u graag telefonisch verderBel ons

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zodra er een medewerker beschikbaar is.

  • Geen wachtrij
  • Geen keuzemenu
  • Direct de juiste medewerker aan de lijn
bel ons

Meer informatie over opzeggen

Wanneer u liever online wilt opzeggen, dan kunt u dit doen via ons online formulier. De verwerking hiervan duurt dan 2 tot 3 weken.

U wordt teruggebeld met een anoniem nummer wanneer wij het formulier in behandeling nemen. De opzegtermijn gaat in nadat wij dit telefonisch aan u bevestigd hebben.

Uw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is uw initiƫle contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.
Elk nieuw abonnement heeft een contract van onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Is de minimale looptijd van 1 of 2 jaar verlopen? Dan verlengd uw contract automatisch maandelijks. Wilt u binnen de minimale looptijd opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract.
U kunt na de einddatum van uw contract iedere maand gratis opzeggen. Is uw contract nog niet verlopen, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract. Houd bij het opzeggen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Is de eigenaar van een eenmanszaak overleden? Dan kunt u het contract opzeggen.
Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om te bellen met onze Zakelijke Klantenservice. U kunt ons 24/7 gratis bereiken via 0800-0403.

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.

U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.