StartReady is nu KPN
Microsoft Intelligent Communications

StartReady levert real-time communicatieoplossingen op basis van Microsoft Teams en Skype for Business. Sinds 2014 heeft KPN een deelneming in StartReady. In 2018 ging StartReady als 100% dochter verder als het Microsoft Intelligent Communications Competence Center van KPN. Sindsdien is de samenwerking verder geïntensiveerd, waarna StartReady en KPN per 1 september 2020 ook juridisch gefuseerd zijn.

Door krachten te bundelen kunnen aantrekkelijk gecombineerde diensten aangeboden worden, zoals Cloud Communications Microsoft Teams. In onze communicatie wordt de merknaam StartReady vervangen door KPN. Klanten en relaties zijn inmiddels ingelicht en bekend met hun vaste aanspreekpunt bij KPN.


Cloud Communications Microsoft Teams

Microsoft Teams is de hub voor samenwerken binnen Microsoft 365. Met Cloud Communications Microsoft Teams van KPN wordt ook bestaande telefonie naar de Microsoft 365 cloud verhuisd. Binnen deze beheerde dienst verrijken we MS Teams met speciale toevoegingen, zoals de koppeling met het telefonienetwerk, een begeleid implementatietraject, de integratie met de benodigde infrastructuur, opties zoals telefonistenbedienposten en contactcenters en een service level agreement (SLA). Ook leveren we de benodigde Microsoft licenties en randapparatuur en ondersteunen we bij eindgebruikersadoptie.

Onze vestiging blijft

Bezoek ons Microsoft Intelligent Communications Demo Center

Bezoekadres

Oude Molen 3A 1184 VW Amstelveen

Telefoonnummer

Support +31(0)88 89 46 810

Meer weten?
Wij helpen u graag.


Of lees meer in onze blogs