CYOD: Vrijheid binnen heldere kaders

Emotionele verbinding met een toestel telt. Ook op de werkvloer. Werken op zelfgekozen toestellen en apparaten leidt tot meer gemotiveerde en betrokken medewerkers. Helaas brengt het werken op eigen devices ook veiligheidrisico's met zich mee.

KPN biedt daarvoor een oplossing. Met Choose Your Own Device (CYOD) kiezen uw medewerkers een vertrouwde én veilige werkplek, binnen de door u bepaalde kaders.

Daarom Choose Your Own Device van KPN

  • Veilig
    De hardware van uw medewerkers is optimaal beveiligd.
  • In control
    U houdt grip op het hardwaregebruik en dataverkeer van alle medewerkers.
  • Vertrouwd
    Effectief en gemotiveerd werken op apparaten naar keuze.

Bepaal uw CYOD-strategie in 5 stappen

Van inzicht in de benodigde apparaten per functie tot een afgewogen applicatiepakket: een goede CYOD-strategie is onmisbaar.
Daarom bieden we hiervoor een praktisch stappenplan.

Bepaal uw startpunt

Goede keuzes maken, vraagt om inzicht in het huidige beleid. Hoe gaat u nu om met gebruikte apparatuur, heeft u er überhaupt zicht op of zit u er juist teveel bovenop?

Werkstijlen analyse

Binnen uw organisatie houden mensen er allerlei werkstijlen op na. De één is veel onderweg en de ander is gebonden aan locatie. Defineer de werkstijlen en ontwikkel persona's.

Inrichting per profiel

Vertaal de werkstijlen naar een basisinrichting per profiel. Welke soort apparatuur en applicaties zijn er nodig? Bied uw medewerkers een afgewogen pakket.

CYOD-strategie vertalen

Kies voor een ecosysteem of combinatie aan platformen. Besluit welke toestellen en applicaties u wilt bieden, en stel randwoorwaarden op.

Maak een roadmap

Zet alle mijlpalen en de belangrijkste stappen om de strategie te realiseren uiteen in een roadmap. Houd hierbij rekening met de adoptie door medewerkers.

Meer weten over Choose Your Own Device?

Wij helpen u graag.

Neem contact op