De Samsung Galaxy Note10+ Zakelijk

De Samsung Galaxy Note10+ zet een nieuwe standaard voor de krachtige smartphone. De uitzonderlijke prestaties komen voort uit de nieuwe batterij met een capaciteit van 4.300 mAh en is binnen een half uur al helemaal opgeladen. Met de handige S pen verandert u geschreven aantekeningen in nette tekst.

Verschillende topcamera's in één toestel

Met de Note10+ film en fotografeert u als een pro. Met de UltraWide lens, de Wide lens en de Telephoto lens maakt u van elk onderwerp prachtige foto’s. Zoom tijdens het filmen in op een specifiek geluid, zodat u dat dichterbij brengt. Leuk als u een muzikant filmt, of geluiden van de natuur wilt vastleggen. Dankzij de super steady stabilisator zien uw opnamen er professioneel uit en zijn ze rustig om naar te kijken. Uw foto of video bewerkt u vervolgens weer eenvoudig met de S-Pen. Precies zoals u het wilt.

Intelligente S Pen

De Note10+ wordt geleverd met de handige S pen. Verander u geschreven aantekeningen in nette tekst, gebruik u telefoon als notitieblok (dankzij Screen Off Memo werkt dit zelfs als het scherm uit is) en maak screenshots waar u meteen op kunt schrijven. Zelfs buiten werk maakt de S Pen uw leven makkelijker. De S-Pen werkt ook als afstandsbediening van u camera, waardoor u écht alle foto’s kunt maken die u wilt.

Krachtige batterij

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een intelligente batterij die de hele dag meegaat. Een lege batterij is dankzij Super Fast Charge 2.0 binnen 30 minuten weer helemaal opgeladen. Geen stopcontact in de buurt? Leg dan uw Samsung op een andere Samsung met Wireless Power Share en deel uw batterij. Handig!

Bixby op uw Galaxy Note10+

Samsung’s Bixby is uw persoonlijke virtuele assistent. Eigenlijk is Bixby veel meer dan dat. Bixby is een compleet andere manier van een smartphone bedienen. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Voortaan laat u uw telefoon precies doen wat u wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.

Samsung Galaxy Note 10+ specificaties

Inclusief AC-adapter

Meegeleverde kabels - USB

SIM kaart uitwerppin

Snelstartgids

Inclusief besturingssysteem - Android 9.0

Platform - Android

Virtuele assistent - Samsung Bixby

Microfoon mute

Ondersteuning voor contactgroepen

Personalisatie - Iconen Menu Snelkoppelingen

Persoonlijke informatie management
Alarmklok
Rekenmachine
Kalender
Notities

Snel opladen

Themes - Wallpapers

Video call

Vliegtuigmodus

Automatisch scherpstellen

Beeldstabilisator

Cameraflitser achterzijde

Cameraflitser voorzijde

Cameratype voorkant - Enkele camera

Diafragmaopening van de derde achtercamera - 2 2

Digitale zoom - 10x

Flash type - LED

Geotagging

Gezichtsveldshoek (FOV) achtercamera - 77°

Gezichtsveldshoek (FOV) tweede achtercamera - 45°

Maximale beeldsnelheid - 960 fps

Multi-shot

Nachtmodus

Nummer dubbel diafragma van achtercamera - 1.5/2.4

Opnameresolutie - 3840 x 2160 Pixels

Optische zoom - 2x

Resolutie bij opnamesnelheid:
-1920x1080@30fps
-3840x2160@30fps

Resolutie camera achterzijde (numeriek) - 12 MP

Resolutie camera voorzijde (numeriek) - 10 MP

Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek) - 12 MP

Resolutie van de derde achtercamera (numeriek) - 16 MP

Sluitertijd camera voorzijde - 1 9

Sluitertijd tweede camera achterzijde - 2 4

Type camera achterzijde - Drievoudige camera

Video-opname mod - 720p 1080p 2160p

Video recording

Video stabilizer

Zelfontspanner

Zoomcapaciteit

Afgeronde schermhoeken

Beeldscherm, aantal kleuren - 16 miljoen kleuren

Beeldschermdiagonaal - 15 5 cm (6.1")

Beeldscherm type - Dynamic AMOLED

Beeldscherm vorm - Gebogen scherm

High Dynamic Range 10 Plus (HDR10+)

Orientatie sensor

Pixeldichtheid - 550 ppi

Resolutie - 1440 x 3040 Pixels

Touchscreen

Touch screen type - Capacitief

Touch technologie - Multi-touch

Browsing tijd (3G) - 12 uur

Browsing tijd (4G) - 14 uur

Browsing tijd (Wi-Fi) - 14 uur

Capaciteit van de accu/batterij - 3400 mAh

Continue audio-afspeeltijd - 81 uur

Continue video-afspeeltijd - 18 uur

Draadloos opladen

Gesprekstijd (3G) - 21 uur

Veelgestelde vragen

U betaalt apart voor je abonnement en apart voor je telefoon, maar wel overzichtelijk op één factuur. Onbeperkt bellen bij een telefoon abonnement is ook echt onbeperkt bellen. Met uitzondering van nummers buiten de EU en de informatiekosten van betaalde servicenummers. In Nederland en de EU wordt automatisch uw snelheid voor de rest van de maand verlaagd als uw MB-bundel op is (64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload). Met een Extra Bundel internet u verder op de 4G snelheid die u gewend bent.

Bent u door uw minuten en sms’jes heen? Dan betaalt u in Nederland en in de EU hetzelfde buitenbundeltarief. Belt u buiten uw bundel dan kost dat € 0,23 per minuut en een sms sturen buiten uw bundel kost € 0,07 per sms. U ontvangt een sms-bericht als u 50%, 75% en 100% van uw MB’s verbruikt hebt. Minuten, sms’jes en MB’s die u over hebt, kunt u niet meenemen naar de volgende maand. Gebruik buiten Europa valt buiten uw abonnement. Er gelden buitenbundeltarieven, bijvoorbeeld in zones buiten de EU.

Na uw 1- of 2-jarig contract vervallen de kosten voor uw telefoon en betaalt u alleen nog de kosten voor je abonnement. Het contract met KPN wordt na uw contractstermijn stilzwijgend verlengd en omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. U kunt uw telefoon abonnement 1 keer per kalendermaand omlaag of omhoog aanpassen. De verlaging of verhoging van uw abonnement gaat vanaf de eerste dag van de volgende maand in. U betaalt een wettelijke verplichte thuiskopieheffing van € 5,69 bij aankoop van een mobiele telefoon. Het tarief van het telefoon abonnement wordt jaarlijks vanaf oktober aangepast met de inflatiecorrectie. De hoogte hiervan wordt bepaald door de Consumentenprijsindex van het CBS.

Alle prijzen die worden getoond op deze pagina zijn inclusief btw.

Bekijk alle tarieven

Bellen vanuit een land in de EU naar Nederland of naar een ander land in de EU valt binnen uw abonnement.

Kiest u voor een telefoon abonnement met onbeperkt bellen en sms’en? Dan valt onbeperkt bellen en sms’en naar een buitenlandsnummer vanuit Nederland naar een land in de EU binnen uw abonnement, met uitzondering van betaalde servicenummers (zoals 0900-nummers).

Er is geen fair use policy met een beperking van het aantal MB’s dat u in het buitenland kunt gebruiken. Wel moet u kunnen aantonen dat u een duurzame band hebt met Nederland. Bijvoorbeeld als u in Nederland woont, werkt of een studie volgt. Dit controleren we zodra u over een periode van 4 maanden meer internet in de EU dan in Nederland gebruikt. Voor het Onbeperkt Data abonnement geldt dat u maximaal 20 GB per maand mag gebruiken in de EU.

Meer info over de band met Nederland > Bekijk in welke EU-landen uw abonnement geldig is

Met KPN Hussel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt data op je mobiel. Deze optie is alleen beschikbaar als je thuis ook internet van KPN afneemt.

Voorwaarden bij Onbeperkt Data:

Per maand kunt u maximaal 25 GB delen met andere simkaarten in uw huishouden. Per maand kunt u maximaal 20 GB roamen in de EU. Per dag kunt u 5 GB internetten. Als deze 5 GB internet op zijn, kunt u telkens 1 GB activeren om weer op volle snelheid te internetten.

Wilt u wel een nieuw abonnement, maar geen nieuw nummer uit uw hoofd leren? Geef tijdens uw bestelling aan welk 06-nummer u wilt behouden, wij regelen de rest. U kunt al 120 dagen voor het einde van uw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen.

> Meer info over nummerbehoud

Alle abonnementen zijn incl. 4G en 4G+. Om van 4G+ gebruik te kunnen maken hebt u een 4G+ netwerk en een tablet dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig. Met 4G behaalt u max. 100 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid, met een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mbit/s. Met 4G+ behaalt u max. 300 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid, met een gemiddelde downloadsnelheid van 75 Mbit/s.

> Bekijk de dekking van ons 4G-netwerk

De 3-in-1 simkaart bestaat uit drie delen; een gewone sim, micro-sim en een nano-sim. U kunt het formaat dat u nodig hebt er eenvoudig uitdrukken en in uw apparaat plaatsen.

Bij de nieuwe abonnementen kunt u zelf bepalen wat u per maand voor uw telefoon betaalt. Liever lage maandlasten? Betaal dan eenmalig meer bij. Zodra uw telefoon is afbetaald, betaalt u alleen nog voor uw abonnement en hebt u geen kosten meer voor uw telefoon.

> Meer info over gespreid betalen

Uw betaalperiode start zodra uw abonnement bij KPN ingaat. Hierover ontvang u van ons bericht.


U betaalt uw facturen via automatische incasso.

U hebt altijd 14 dagen bedenktijd waarin u uw bestelling kunt annuleren of wijzigen. Deze 14 dagen bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling plaatst. Annuleert u de bestelling maar hebt u wel minuten of MB’s verbruikt, dan worden de gebruikskosten in rekening gebracht. Nadat u de bestelling hebt geannuleerd, hebt u 14 dagen de tijd om de telefoon te retourneren.

> Meer informatie over bestelling wijzigen of annuleren

Tijdens uw contract kun u uw telefoon abonnement 1 keer per kalendermaand omlaag of omhoog aanpassen. De verlaging of verhoging van uw abonnement gaat in vanaf de eerste dag van de volgende maand.

U kunt op elk moment opzeggen als u hebt gekozen voor maandelijks opzegbaar. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Hebt u gekozen voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan kunt u kosteloos opzeggen vanaf de einddatum van uw contract. Is dit nog niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan berekenen we een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

> Lees meer over het aanpassen van uw telefoonabonnement

Dat is afhankelijk van de abonnementsstructuur op het moment van lancering en de periode daarna. Wel zullen wij logischerwijs de investeringen in ons netwerk ook terug moeten verdienen en dat kan op verschillende manieren. Hoe we dit gaan doen zullen we later in detail op terugkomen.
Met KPN bent u klaar voor de toekomst. Wanneer 5G beschikbaar is in Nederland, is uw abonnement er klaar voor. Dit betekent niet dat u nu al 5G hebt of dat het automatisch aan gaat als het netwerk daar klaar voor is. Wel dat u uw abonnement niet hoeft te verlengen wanneer het 5G netwerk klaar is.