;

Samsung Galaxy met een zakelijk abonnement

 • Android besturingssysteem
  Veel personaliseringsmogelijkheden en applicaties om te downloaden.
 • Vertrouwde kwaliteit
  Samsung is in Nederland de meest populaire Android smartphone.
 • Altijd een passend model
  Samsung produceert smartphones met verschillende prijsstellingen.

Bestel nu: Samsung Galaxy S10, S10+ en Note10+

Bekijk alle Samsung smartphones

Daarom een Samsung Galaxy kopen!

Galaxy is de merknaam van de door Samsung ontwikkelde smartphones. Samsung voert 4 verschillende productlijnen bestaande uit de S, Note, A en J. Bijvoorbeeld de Galaxy S10, Galaxy Note10+ en Galaxy A70. Van instapmodel tot high-end telefoon, u hebt veel keuze. Galaxy-gebruikers ervaren de telefoons vaak als:

 • Razendsnel en synchroniseert goed met andere apparaten
 • Geweldig voor het maken van foto's en video's
 • Betrouwbaar

Samsung

Samsung is één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Het bedrijf maakt niet alleen smartphones maar ook televisies, koelkasten, laptops en nog veel meer. Samsung betekent in het Zuid-Koreaans '3 sterren' en staat genoteerd in de top-10 van meest waardevolle merknamen ter wereld.

Review: Samsung Galaxy S10

Wilt u meer weten over de functionaliteiten en specificaties van de Samsung Galaxy S10. In de review video vertellen wij er alles over. Oók delen wij onze gebruikerservaring.

Dit krijgt u bij KPN Zakelijk

Razendsnelle 4G verbinding bij KPN Zakelijk Mobiel

Razendsnel

Altijd stabiel mobiel internet met razendsnel 4G+

Eenvoudig overstappen op KPN Zakelijk Mobiel

Nummerbehoud

KPN regelt voor u de overstap met uw huidige 06-nummer

Ruime abonnementskeuze bij Zakelijk Mobiel van KPN

Ruime keuze

Keuze uit een ruim aanbod van smartphones en abonnementen

Gratis bezorging

Gratis bezorging

KPN bezorgt binnen 1-2 dagen uw telefoon

De nieuwste Samsung Galaxy smartphones

10 Years of Galaxy Edition Samsung Galaxy S10+ met 1TB opslag Gratis Samsung Galaxy Watch t.w.v. € 329,- Gratis Galaxy Buds (draadloze oordoppen) t.w.v. € 149,- U maakt kans op het winnen van de Samsung Galaxy Fold Bekijk Galaxy S10+ Samsung Galaxy S10 De Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een randloos 6.1 inch Cinematic Infinity Display. Met het edge-to-edge design bekijkt u al uw video’s op het indrukwekkende curved Super AMOLED-scherm. Dankzij de ultrasonische scanner ontgrendel u uw smartphone met uw vingerafdruk. Dit zorgt voor een optimale beveiliging. Daarnaast is uw smartphone in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen. Met het revolutionaire 4-camerasysteem maakt u de allermooiste shots en portretfoto’s van een hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Hebt u een grotere Samsung Galaxy nodig? Kies dan voor de Samsung Galaxy S10+ met een 6,4-inch beeldscherm. Bekijk Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 De Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een randloos 6.1 inch Cinematic Infinity Display. Met het edge-to-edge design bekijkt u al uw video’s op het indrukwekkende curved Super AMOLED-scherm. Dankzij de ultrasonische scanner ontgrendel u uw smartphone met uw vingerafdruk. Dit zorgt voor een optimale beveiliging. Daarnaast is uw smartphone in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen. Met het revolutionaire 4-camerasysteem maakt u de allermooiste shots en portretfoto’s van een hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Hebt u een grotere Samsung Galaxy nodig? Kies dan voor de Samsung Galaxy S10+ met een 6,4-inch beeldscherm. Bekijk Galaxy S10Overstappen naar KPN Zakelijk

Wilt u overstappen naar een mobiel abonnement van KPN Zakelijk? Wij regelen het voor u.

Meer informatie

Waarom een Samsung smartphone bij KPN Zakelijk?

d

Ondernemen met de nieuwste telefoons

De Galaxy S9, Galaxy S8, Galaxy S7, Galaxy S6 (Edge), Galaxy A5, Galaxy A3 en Galaxy J3 zijn niet meer beschikbaar bij een zakelijk mobiel abonnement.

U hebt nog steeds een ruime keuze uit de nieuwste Samsung smartphones in combinatie met de betrouwbare zakelijke abonnementen van KPN. Zo vindt u altijd een Galaxy die bij u past.

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×