Voordelig zakelijk mobiel bellen naar niet-EU-landen

Wat is Zakelijk Mobiel naar niet-EU-landen?

Voordelig bellen naar alle landen buiten de Europese Unie? Kies voor de Zakelijk Mobiel naar niet-EU-landen bundel. Zo krijgt u een mobiele belbundel van 20 belminuten waarmee u vanuit Nederland naar internationale nummers buiten de EU kunt bellen.

bellen naar het buitenland

Voordelen Zakelijk Mobiel naar niet-EU-landen bundel

Geen verrassingen achteraf

De buitenlandbundels van KPN zorgen ervoor dat u altijd precies weet wat uw mobiele kosten zullen zijn in het buitenland.

Betaal alleen bij gebruik

Voor elke bundel geldt dat u pas betaalt voor de bundel wanneer u deze ook echt gebruikt.

Onbezorgd bereikbaar

U bent met KPN voordelig bereikbaar binnen en buiten de EU, voor een aantrekkelijk vast tarief.

Alles over mobiel bellen naar niet-EU-landen

Hoe werkt het?

De tekenbevoegde geeft eenmalig aan welk(e) nummer(s) gebruik mogen maken van de Zakelijk Mobiel naar niet-EU-bundel. Voor deze nummer(s) wordt de Zakelijk Mobiel naar niet-EU-bundel aangezet.

Wanneer 1 van de door u opgegeven nummers een internationaal nummer belt, wordt minimaal € 5,- gefactureerd. Gebruikt u meer dan 1 bundel in de maand dan wordt een veelvoud van de € 5,- gefactureerd afhankelijk van hoe vaak een nieuwe Zakelijk Mobiel naar niet-EU-bundel bovenop uw eerste bundel is gestapeld. Wordt er door de opgegeven nummers geen gebruik gemaakt van de bundel, dan worden er ook geen kosten gefactureerd.

Het activeren van de Zakelijk Mobiel Bellen naar niet-EU-landen bundel is gratis. U betaalt alleen bij daadwerkelijk verbruik. Voor € 5,- krijgt u een een belbundel van 20 belminuten waarmee u naar internationale nummers buiten de EU kunt bellen. De bundels stapelen automatisch tot een maximum van 9 keer per maand; daarna betaalt u € 0,25 per minuut.
U kunt de bundel gebruiken om vanuit Nederland te bellen naar internationale nummers buiten de EU. Het tegoed geldt tot het eind van de maand en kan niet meegenomen worden naar de volgende maand. Uw tegoed vervalt als u de bundel opzegt.

Zakelijk Mobiel Bellen naar niet-EU-landen bundel gratis aanvragen

Vraag bundel telefonisch aan

Wij bellen u direct

x