Zakelijk Mobiel buitenlandbundel

Maakt u gebruik van een Zakelijk Mobiel abonnement? Dan gelden voor u onderstaande buitenlandbundels en tarieven.Buitenlandbundels Zakelijk Mobiel

Bellen of SMS'en naar een EU-nummer vanuit Nederland? Of bellen, SMS'en & internetten buiten de EU? Dan betaalt u extra kosten om gebruik te kunnen maken van het netwerk van een buitenlandse provider.

Met Zakelijk Mobiel kunt u tegen een aantrekkelijk vast tarief gebruikmaken van onze vernieuwde buitenlandbundels. Activeer gratis: u betaalt alleen bij daadwerkelijk gebruik van de bundels.

Tarieven Zakelijk Mobiel

Volledig inzicht in de buitenland- of buitenbundeltarieven voor uw Zakelijk Mobiel abonnement. Zo weet u waar u aan toe bent.

Houd controle op uw mobiele internetkosten met de dataroaminglimiet

Dataroaminglimiet: bepaal zelf het maximale internetgebruik

Behoud de controle over mobiele internetkosten van uzelf of uw medewerkers. Per 06-nummer kiest u voor een persoonlijke limiet voor dataverkeer in het buitenland.

Let op: De datalimiet werkt niet wanneer u op uw mobiele abonnement een buitenlandbundel hebt geactiveerd, zoals Zakelijk Mobiel Internet World.

Veelgestelde vragen

Als u gebruikmaakt van EU-bundel voor bellen en internetten binnen de EU, dan komen deze per 1 juni automatisch te vervallen. Buiten de EU blijven de tarieven ongewijzigd.

Bellen vanuit Nederland naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland valt wel onder de nieuwe regelgeving. Bellen vanuit Nederland naar vaste of mobiele nummers in de EU valt niet onder de regulering. Dus:

 • Als u vanuit Nederland belt naar het Nederlandse mobiele nummer van een collega die op zakenreis is in Frankrijk, valt dit binnen de bundel.
 • Als u vanaf een kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer een taxi boekt in Frankrijk omdat het regent, valt dit binnen de bundel.
 • Als u vanaf een kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer belt naar een Franse collega in hetzelfde kantoorgebouw, valt dit binnen de bundel.
 • Als u vanaf kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer belt naar een collega in Nederland, dan valt dit binnen de bundel.
  • Wanneer u vanuit Nederland mobiel belt naar het vaste of mobiele nummer van een buitenlandse zakenrelatie binnen de EU, valt dit buiten de bundel.
  • Wanneer u Zakelijk Mobiel Bundel XL, Onbeperkt en Onbeperkt XL na 1 december 2016 hebft afgenomen, is onbeperkt bellen vanuit Nederland naar EU nummer inbegrepen.

  N.B. Bellen naar nummers buiten de EU valt nooit binnen de bundel. Voor bestemmingen buiten de EU is het mogelijk een Wereldbundel aan te schaffen.

  Buitenbundel tarieven bij Zakelijk Mobiel abonnementen

  Zakelijk Mobiel Flexibel heeft geen bundel. Voor bellen en SMS’en geldt zowel binnen NL als in de EU een tarief van € 0,10. Bij de abonnementen met een bundel, gaat het buitenbundeltarief in op het moment dat de bundel volledig verbruikt is. Bij Zakelijk Mobiel Bundel geldt op dat moment een tarief van € 0,08 per min/sms. Wanneer u voor 1 december 2016 een Zakelijk Mobiel Bundel XL abonnement hebt afgesloten geldt een buitenbundeltarief voor bellen en SMS’en van € 0,06 . Sinds 1 december 2016 beschikt dit abonnement over onbeperkt bellen. Alle klanten met onbeperkt bellen en sms’en in hun bundel, kunnen dit ook in de EU. Het buitenbundeltarief is dan niet van toepassing.

  • Flexibel € 0,20
  • Bundel € 0,08
   • Bundel XL € 0,06
   • Onbeperkt € 0,02
   • Onbeperkt XL € 0,01

   Buitenbundeltarieven voor data-only abonnementen

   4G individuele bundels:

   • Mobiel Internet 1GB 4G € 0,06
   • Mobiel Internet 3GB 4G € 0,02
   • Mobiel Internet 10GB 4G € 0,01

    Buitenbundeltarieven Grootzakelijk

    Voor Grootzakelijke abonnementen kunt u het buitenbundel tarief in uw tariefblad vinden, of contact opnemen met uw accountmanager.

    U kunt via MijnKPN of telefonisch één of meerdere bundels aanvragen.

    Extra informatie

    Vanaf 1 juni kunt u bij KPN uw zakelijke abonnement in de hele EU gebruiken, dit heet ‘Roam Like Home’. Bellen en internetten binnen de EU kan gewoon via uw huidige bundels net zoals u thuis in Nederland gewend bent. U hoeft geen rekening te houden met een fair use policy van maximaal 60 dagen of een beperkt aantal MB’s.

    In de EU, EER betaalt u voor bellen, sms’en en internetten hetzelfde tarief als in Nederland (‘Roam Like Home’), mits er sprake is van redelijk gebruik.

    Er is sprake van redelijk gebruik als u kunt aantonen dat u een duurzame band hebt met Nederland. Wij kunnen u vragen bij het aangaan van de overeenkomst aan te tonen dat u een duurzame band met Nederland hebt. Ook tijdens de looptijd van de Overeenkomst kan KPN controleren of u een duurzame band hebt met Nederland op basis van objectieve indicatoren. Denk hierbij aan documenten waaruit de vestiging van uw onderneming in Nederland of uitvoering van uw voornaamste economische activiteit in Nederland blijkt. Daarnaast dienen ook uw medewerkers die gebruikmaken van de dienst een duurzame band met Nederland te hebben, bijvoorbeeld blijkende uit de verhouding tussen het aantal werkzame personen binnen uw onderneming in Nederland, het aantal actieve SIM-kaarten en de eigen duurzame band van deze werknemers met Nederland. Indien KPN twijfelt aan het bestaan van deze duurzame band, zal KPN u twee weken de tijd geven om uw gedragspatroon aan te passen of om op een andere manier aan te tonen dat de duurzame band bestaat. Indien u dat niet doet is KPN gerechtigd u een toeslag in rekening te brengen.

    Als er sprake is van georganiseerde doorverkoop van SIM-kaarten aan personen die geen duurzame band hebben met Nederland, mag KPN onmiddellijk soortgelijke maatregelen treffen om misbruik te voorkomen.

    Indien er sprake is van een zogenaamde ‘open databundel’ en u meer dan de afgesproken drempel van de hoeveelheid dataverkeer verbruikt, kan een toeslag in rekening worden gebracht.

    De volledige voorwaarden met betrekking tot Roam Like Home en bovengenoemde toeslagen kunt u op kpn.com/allevoorwaarden terugvinden.

    Wij bellen u direct

    x