Bij gecoördineerde groepsacties is real time communicatie en snel hoogwaardige informatie uitwisselen – zoals bijvoorbeeld de locaties van uw medewerkers – essentieel.

Met KPN Push-To-Talk communiceert u razendsnel met collega’s over ons eigen betrouwbare 4G-netwerk. Daarnaast deelt u met de KPN Push-To-Talk app gemakkelijk foto, video- of gespreksopnames en vanuit de meldkamer ziet u op één kaart de live locatie van alle collega’s. KPN Push-To-Talk maakt hierdoor de werkvloer veiliger en efficiënter.

KPN levert de dienst Push-To-Talk met de geaccrediteerde toestellen Sonim XP8 en Lex 11. Op korte termijn breiden we het aantal geaccrediteerde toestellen uit met een explosie veilig en een standaard Android toestel.

Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden en ontdek hoe KPN Push-To-Talk uw organisatie verder helpt.

Daarom KPN Push-To-Talk


  • Snel en flexibel
    Niet alleen gesproken communicatie. U deelt ook snel en veilig informatie met foto’s, video’s of geluidsbestanden
  • Gemakkelijk te integreren
    Een clouddienst die u volledig aanpast aan uw organisatie, uw teams, uw processen en systemen.
  • Betrouwbaar
    U communiceert snel en zeker over ons betrouwbare 4G-netwerk. Aanvullend behoort priority op het netwerk tot de mogelijkheden.

Hoe werkt KPN Push-To-Talk?

In direct contact staan met collega’s of leidinggevenden is voor elke werkploeg van wezenlijk belang, ongeacht taak, omgeving of missie. Een collega op de grond ziet dat de kraanmachinist mogelijk een naderende auto over het hoofd ziet, of een regisseur die in 1 keer alle BHV-ers wil informeren over de ontruiming van een pand. Bekijk de video en ontdek hoe direct communiceren met KPN Push-To-Talk uw bedrijf verder helpt.

Wilt u meer informatie over KPN Push-To-Talk?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op