iPhone 13, Pro, Pro Max en Mini
Altijd op scherp voor uw bedrijf

Maak kennis met iPhone 13. De fonkelnieuwe smartphone gemaakt voor uw succes. Met nieuwe technologie voor torenhoge 5G snelheden. En een ultrahelder beeldscherm waarmee u geen presentatie mist. En de camera's? Pak ook video's en streams professioneler aan met iPhone 13 Pro en Pro Max. Die elk detail vertalen naar precieze pixels, welke van de 5 camera’s u ook kiest.

iPhone 13 is ook klaar voor hybride werken als norm. De krachtige A15 chip en langere batterijduur maken ondernemen op topniveau mogelijk, waar u ook bent. Tel daar nog de voordelen van KPN Zakelijk Mobiel bij op. Waarmee u vast op mobiel belt, apparaten aanstuurt op afstand en zoveel data deelt als u maar wilt. Op het snelste 5G-netwerk van Nederland.

Ga gelijk op uw doel af:

Pakt elk detail

Leg beelden altijd haarscherp vast met Apple's meest geavanceerde dual camera-systeem ooit. Met alles in huis voor websitewaardige fotografie. En is fotografie uw vak? Met de nieuwe 12‑MP tele-, groothoek- en ultragroothoek­lens op de iPhone 13 Pro hebt u altijd een professionele camera op zak. Inclusief automatische focus tracking bij video's.

Altijd op scherp

Vergadering, webinar of online workshop bijwonen? Met het Super Retina XDR-display op de iPhone 13 staat u altijd op scherp. Het nieuwe O-LED-display is tot 28% helderder, tot wel 800 nits. Volg belangrijke updates altijd superhelder, superkleurrijk en superscherp, zelfs in de volle zon. Ook na werk biedt het scherm precies wat u zoekt. Met een kleurweergave zoals in de bioscoop ervaart u kleuren zoals filmmakers ze hebben bedoeld.

Batterij om op te bouwen

Nog even overwerken, een uitgelopen videogesprek of een vertraagde trein. Geen probleem, met een nog betere batterij is de iPhone 13 een zakenpartner waarop u kunt bouwen. U hebt tot 2,5 uur langer batterij op de iPhone 13 én 1,5 uur langer batterij op de iPhone 13 mini.

Ongekend 5G

App, stream en vergader sneller dan ooit met het nieuwe ingebouwde modum in combinatie met 5G. Tijdens werk, maar ook daarbuiten. Op 5G speelt u moeiteloos veeleisende multiplayer-games en indrukwekkende AR-video's. Hebt u die snelheid even niet nodig? Dan past iPhone 13 het batterijgebruik automatisch aan.

Meteen een klik

De draadloze MagSafe-opladers klikken altijd op de juiste plek vast. Zo is opladen nog sneller en eenvoudiger. U hebt keuze uit een hele serie hoesjes en kaarthouders die ook allemaal meteen vastklikken. En uw iPhone herkent elk MagSafe-accessoire direct. Makkelijker wordt het niet.

Bellen met uw handen vrij

Met de nieuwe AirPods is draadloos luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de oplaadcase en ze zijn klaar voor gebruik met uw iPhone 13. Meetypen tijdens het bellen of vergaderen in de auto, met de draadloze airpods heeft u uw handen vrij.

iPhone 13, Pro, Pro Max en Mini

iPhone 13
Verbluffend vernieuwend

Een flinke upgrade in een vertrouwd uiterlijk. Met de nieuwe iPhone 13 onderneemt u sneller, scherper én creatiever.

 • Apple's meest geavanceerde dual camera-systeem ooit
 • De snelste smartphone-chip tot nu toe: A15 Bionic-soc
 • Meer batterij voor zorgeloos ondernemen

iPhone 13 Pro
Ultragedetailleerd in elke hoek

De grote broer van de iPhone 13 is een echte aanwinst voor ondernemers. Een luxe uitvoering om indruk mee te maken. Met drie cameralenzen, voor fotografieprestaties zoals u ze nog niet kende.

 • Pro-camerasysteem met Ultra-wide, telephoto + LiDAR lens
 • Tot 1TB opslagruimte voor uw belangrijke documenten
 • Verkrijgbaar in 4 indrukwekkende kleuren

iPhone 13 Pro Max
Enkel prestigieuze prestaties

De iPhone 13 voor de echte beeldliefhebber. Met een haarscherp én kraakhelder Super Retina XDR display, in maar liefst 6,7 inch. Apple's crème de la crème.

 • Pro-camerasysteem met Ultra-wide, telephoto + LiDAR lens
 • Tot 1 TB opslagruimte voor uw belangrijke documenten
 • Met 6.7-inch glashelder Super Retina XDR display

iPhone 13 Mini
Is mini. Kan megaveel.

Het meest geavanceerde dual camera-systeem ooit op iPhone. De razendsnelle A15 Bionic-chip. Een sprong vooruit in batterijduur. En dat allemaal in een handzaam formaat.

 • Pro-camerasysteem met met 12‑MP groothoek- en ultragroothoek­camera
 • Meer batterij voor zorgeloos ondernemen
 • Met 5,4-inch Super Retina XDR-display

Voordelen KPN Zakelijk Mobiel

Vervangend toestel

Is uw toestel kapot of gestolen? Bij KPN Zakelijk Mobiel krijgt u altijd binnen 4 uur een vervangend toestel. Gewoon op locatie geleverd.

Beste netwerk

Voor 2e keer als winnaar uit de bus uit de Ookla® Speedtest®. Met het snelste en beste 5G-netwerk. Én het beste data-netwerk.

Business VoiceMail

Laat ook een goede indruk als u niet bereikbaar bent. Met gratis Business VoiceMail wordt uw voicemail professioneel ingesproken.

iPhone 13 specificaties

iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
Camera (achterzijde) Wide en ultra-wide Wide en ultra-wide Wide, ultra-wide en telephoto Wide, ultra-wide en telephoto
Camera (voorzijde) 12MP 12MP 12MP 12MP
Display 5.4-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.7-inch Super Retina XDR
Kleuren Zwart, zilver, rood, blauw, roze Zwart, zilver, rood, blauw, roze Goud, zilver, grijs, blauw Goud, zilver, grijs, blauw
Batterij 2406 mAh 3095 mAh 3095 mAh 4352 mAh
Processor A15 Bionic A15 Bionic A15 Bionic A15 Bionic
Opslagruimte 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB, 1TB 128GB, 256GB, 512GB, 1TB
Geheugen 4GB 4GB 6GB 6GB