MiFi router van KPN

Razendsnel 4G internet op elk apparaat

Met de Mobiele WiFi (MiFi) router hoeven u en uw collega’s nooit meer op zoek naar een lokaal WiFi netwerk. U hebt met uw laptop en tablet altijd en overal toegang tot veilig en supersnel 4G mobiel internet van KPN via de MiFi router. Eenvoudig onderweg bestanden verzenden en ontvangen ging nog nooit zo snel.

MiFi router van KPN

Voordelen MiFi router van KPN

Direct online met uw MiFi router

Direct online

Met de plug & play functionaliteit direct online: automatische installatie bij het aansluiten van uw MiFi router.

Razendsnelle WiFi verbinding met MiFi van KPN

Betrouwbaar & snel

Razendsnel draadloos internet met de MiFi router: 300 Mbit/s download en 50 Mbit/s upload-snelheid.

Voordelige MiFi abonnementen met lage buitenbundel tarieven

Lage buitenbundel tarieven

Kom nooit voor verrassingen te staan met de MiFi databundels en lage buitenbundel tarieven.

Sluit tot maximaal 10 apparaten aan op de MiFi router

WiFi voor 10 apparaten

Met de MiFi router hebben u en al uw collega's toegang tot een razendsnelle WiFi verbinding.

Kies uw MiFi router abonnement

MiFi van KPN bestaat uit 3 varianten, waarbij u per variant kunt kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. De actieprijs geldt voor het abonnement gedurende de minimale looptijd van het abonnement. Hierna betaalt u de reguliere abonnementsprijs per maand.

4G+ router mifi

De MiFi router

Een MiFi (Mobiele WiFi) router is een klein mobiel apparaat waarmee u altijd en overal een WiFi netwerk kunt opzetten. Het enige dat u hoeft te doen is de bijgeleverde SIM-kaart in het apparaat te plaatsen en het apparaat aan te zetten. Vervolgens maakt u met uw laptop, tablet of overige WiFi apparaten direct verbinding met het WiFi netwerk.

Video: Ondernemers en de MiFi router

Volkerwessels Telecom legt en onderhoudt koper- en glasverbindingen. Wanneer er een storing is moeten de monteurs altijd toegang hebben tot internet om de storing zo snel mogelijk te kunnen lokaliseren en op te lossen. Met de razendsnelle en betrouwbare MiFi router verbinding van KPN kan een storing snel opgelost worden.

Bekijk de video voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Stap 1: Bevestiging

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail krijgt u ook de code waarmee u uw bestelling online via PostNL kunt volgen.

Stap 2: Gratis bezorging

U krijgt binnen twee werkdagen uw bestelling via PostNL gratis op de door u gewenste locatie afgeleverd. Als u niet aanwezig bent, dan wordt uw bestelling op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven.

Niet tevreden?

U kunt uw bestelling binnen 7 dagen gratis retourneren.

De MiFi router installeert zichzelf nadat u de SIM-kaart in het apparaat hebt gestoken en de router aanzet. Op onze servicepagina's vindt u verdere instructies voor andere instellingen en bijbehorende software.

livechat