Avaya IP Office, compleet en flexibel

Voordelen Avaya IP Office

 • 1 oplossing met uitgebreide mogelijkheden zoals (video-) conferencing
 • Intuïtieve applicaties voor smartphones
 • Kostenbesparend en productiviteitverhogend

Geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven van 50 tot 1.000 medewerkers.

Voordelen Avaya IP Office

Bestellen telefooncentrale

Laat u verder informeren of bestel uw telefooncentrale door te bellen met onze klantexperts via 0800-0403.

Extra informatie

Houd uw bedrijf flexibel, innovatief en concurrerend, zonder de bedrijfskosten en kapitaaluitgaven omhoog te jagen. Met de Avaya IP Office kiest u uit gebruikersprofielen. Zo geeft u uw medewerkers eenvoudig de juiste functionaliteit.

Office Worker

Hiermee werkt uw personeel slimmer op kantoor:

 • Gesprekken voeren en ontvangen vanaf uw PC. Gesprekken doorschakelen, deelnemen aan conferencecalls en tientallen verkorte kiesnummers tot uw beschikking met een enkele muisklik.
 • Berichten efficiënt beheren met Unified Messaging-functies.
 • Audioconferenties organiseren en beheren, voor betere informatiedeling en snellere teambeslissingen.
 • Zien of medewerkers aanwezig zijn, uw beschikbaarheid aangeven en de responstijden verbeteren met Instant Messaging.

Mobile Worker

 Hiermee kan uw personeel onderweg aan de slag:

 • Uw medewerkers zijn op 1 enkel telefoonnummer te bereiken, of ze nu op kantoor of onderweg zijn.
 • Mobiele telefoons integreren, onderweg of op kantoor.
 • Via uw mobiele telefoon zien of medewerkers aanwezig zijn, uw beschikbaarheid aangeven en de responstijden verbeteren met Presence en Instant Messaging.
 • Via uw mobiele telefoon audioconferenties organiseren en beheren, voor betere informatiedeling en snellere teambeslissingen.

Teleworker

Hiermee kan uw personeel thuis of op een andere locatie werken:

 • Medewerkers kunnen van elke telefoon een kantoortelefoon maken vanaf een PC met internettoegang.
 • Beschikbaarheidsindicators voor een vlottere samenwerking met werknemers op afgelegen locaties.
 • De productiviteit verhogen door de reistijden in te korten of te elimineren.
 • PC Softphone met Point to Point-videoconferentie versnelt de werkprocessen, verbetert de communicatie en verlaagt de gesprekskosten tijdens buitenlandse reizen.
 • Besparen op kosten van kantoorhuur en –meubilair.

Power User

Hiermee kan uw personeel overal aan de slag:

 • Bevat alle functies van Office Worker, Mobile Worker en Teleworker.
 • Ultieme beschikbaarheid voor klanten en werknemers dankzij 1 telefoonnummer. (‘One-number’-concept).
 • Een laptop, internetverbinding en een headset volstaan om een kantoor op te zetten, waar uw werknemers zich ook bevinden.

Receptionist

Professionele gespreksafhandeling, zelfs tijdens piekuren:

 • Snelle verwerking van gesprekken, ook tijdens perioden met grote gespreksvolumes, met intuïtieve PC-gebruikersinterface en systeemstatus indicators voor alle werknemers op het netwerk.
 • Gecentraliseerd gespreksbeheer voor alle locaties, gesprekken ontvangen en routeren door het gehele netwerk.
 • 1 receptioniste kan voor meerdere bedrijven of locaties werken, wat de kosten drukt.

Customer Service Agent

Efficiënte en effectieve afhandeling van klantenservicegesprekken:

 • Betere beschikbaarheid van klantenservice-informatie.
 • Beter timemanagement vergroot de tevredenheid van het personeel.
 • Agenten kunnen hun eigen prestaties visualiseren via de webbrowser.

Supervisor

Mogelijkheden om aangepaste rapporten te volgen, meten en maken over de productiviteit van klantenservice en agenten:

 • Perfecte controle dankzij intuïtieve en gebruiksvriendelijke browserinterface.
 • Sneller rapporten maken – slepen en neerzetten met ingebouwde sjablonen.
 • Geoptimaliseerd inroosteren van personeelstijd met rapportanalyse.

IP Office biedt een zeer uitgebreide set van functies en applicaties om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en het contact met uw klanten te vereenvoudigen.

Mobiliteit: Mobile twinning

Dit is een typische applicatie voor medewerkers die met klanten werken en een eigen kantoor met een telefoonaansluiting hebben, maar vaak onderweg zijn. De werknemer hoeft zijn klanten alleen het nummer van zijn kantoortelefoon te geven. De oproepen verschijnen gelijktijdig op zijn kantoortelefoon en op zijn mobiele of DECT-telefoon. Mobiele telefoons kunnen ook als twinning-bestemmingen worden ingesteld als bureautelefoons niet zijn ingelogd (bijv. virtuele aansluitingen). Gesprekken kunnen zelfs probleemloos worden doorgeschakeld van bureautelefoons naar mobiele telefoons en omgekeerd.

Mobiliteit: one-X® Mobile Essential Edition

Avaya one-X® Mobile Essential Edition biedt een gebruiksvriendelijke grafische interface voor gespreksbeheer en de mogelijkheid om met één nummer zowel inkomende als uitgaande gesprekken te voeren. IP Office ondersteunt mobiele clients voor geselecteerde handsets met Nokia/Symbian, Apple iPhone OS en Windows Mobile 5 en 6.

Mobiliteit: one-X® Mobile Preferred Edition

Avaya one-X® Mobile Preferred Edition biedt een veelzijdige gebruikersinterface en maakt gebruik van de geavanceerde mogelijkheden van smartphones, zoals spraakherkenning om stemcommando’s te geven, en streaming audio voor visuele voicemail.

Unified Communications- functies voor bijvoorbeeld aanwezigheid en Instant Messaging zijn beschikbaar, naast mogelijkheden voor klik-voor-conferentiegesprek en visuele voicemail. IP Office ondersteunt deze veelzijdige mobiele client op mobiele Android-telefoons (ondersteuning voor Apple iPhone is eveneens gepland). Android-startschermwidget biedt updates voor gebeurtenissen van betekenis, zoals nog niet verwerkte IM-berichten, nieuwe voicemailberichten en de aan- en afmelding van deelnemers aan een conferentiegesprek.

Avaya one-X® Portal

De one-X® Portal voor IP Office is een applicatie waarmee gebruikers hun telefoons vanaf een PC in een netwerk kunnen beheren. De applicatie one-X® Portal voor IP Office is een browserbased serveroplossing die gebruikers toegang biedt tot telefoniefuncties zoals gespreksbeheer, conferentiegesprekken, snelkiezen, oproephistorie, telefoonboeken, voicemail, Instant Messaging en gefedereerde Presence met Google Talk en Microsoft OCS, Microsoft Exchange kalenderintegratie.

Uitbreidingen met gadgets van andere aanbieders voor aangepaste verbeteringen van de gebruikersproductiviteit worden ook ondersteund. One-X® Portal is geschikt voor alle IP Office- telefooninterfaces (analoog, digitaal, IP, draadloos).

Tekst naar spraak

 Tekst naar spraak maakt het mogelijk om e-mails op de telefoon voor te laten lezen of verschaft bellers toegang tot database-informatie in verschillende talen.

Video softphone

Gebruikers kunnen een USB-webcam aansluiten op een PC en zo videogesprekken voeren met behulp van de video softphone.

Avaya Video Conferencing Solution

Eenvoudige, economische en flexibele videoconferentie-oplossingen, vanaf een enkele computer tot systemen voor grotere vergaderruimten met meerdere beeldschermen, point-to- point-aansluitingen en aansluitingen van één punt naar meerdere punten. AVCS is ontworpen voor maximaal 4 gelijktijdige deelnemers bij gebruik in IP Office en maximaal 32 locaties bij gebruik in het volledige SCN-netwerk. De voordelen voor de klanten zijn duidelijk en resulteren in een onmiddellijke daling van de reiskosten: u bespaart op de kosten van zakenreizen, bedrijfsprocessen en besluitvorming en kunt sneller verkopen omdat de reistijd nihil is.

SoftConsole voor receptioniste 

SoftConsole is de op pc’s gebaseerde Windows-bedieningsconsole voor IP Office en is speciaal bedoeld voor receptionistes. Telefonisten moeten elke dag honderden oproepen beantwoorden. Juist daarom is deze applicatie voor gespreksbeheer uiterst efficiënt en gewoonweg onontbeerlijk. Het scherm toont inkomende gesprekken en ook de status van gesprekken die in de wachtrij staan of zijn doorgeschakeld.

Klanten bereiken de juiste persoon

 Automatische telefoniste: inkomende gesprekken worden volgens duidelijke regels doorgestuurd naar de juiste persoon. Intelligente gespreksroutering: diverse programmeerbare opties zorgen ervoor dat uw klanten snel de juiste persoon kunnen bereiken.

Telewerker en VPN-telefoon

De telewerkerfunctie (NAT traversaal) of de VPN-telefoon kan worden gebruikt voor telewerken/thuiswerken. Met de telewerkerfunctie kan een externe IP-telefoon verbinding maken met IP Office via het openbare internet zonder enige speciale apparatuur naast een standaard breedbandverbinding.

Een VPN-telefoon is een IP-telefoon met ingebouwde VPN-software, waardoor een veilige externe IP-telefoonverbinding met IP Office mogelijk is. Voor de VPN-telefoonverbinding is een VPN-router/-gateway vereist op de IP Office-locatie.

Optie voor meerdere locaties

IP Office is ideaal voor elk bedrijf met meerdere locaties. U kunt tot 32 filialen aansluiten en alle IP Office-systemen probleemloos met elkaar laten communiceren.

Bestel Avaya IP Office door te bellen met onze klantexperts via 0800-0403.