Aanvraag & levering

Bekijk de bestelstatus

Hartelijk dank voor uw bestelling van het Ondernemerspakket Internet en Bellen of Zakelijk Internet van KPN. U kunt hier gemakkelijk uw bestelling volgen. Vul uw bestelnummer en postcode in en vraag de status van uw bestelling op.

Van bestelling tot installatie

Ondernemerspakket Status Bestelling

Wij bevestigen uw aanvraag per e-mail. In de e-mail vindt u een overzicht van de kosten en de definitieve bestelling.

Ondernemerspakket Status Bestelling

Met de gratis Installatiegarantie helpen we u met de overstap naar KPN. U bent verzekerd van een succesvolle installatie van internet en bellen.

Ondernemerspakket Status Bestelling

Wij maken telefonisch met u een installatie-afspraak op een datum die voor u schikt. U ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging met daarin uw definitieve installatiedatum en tijdstip.

Ondernemerspakket Status Bestelling

10 werkdagen voor de installatiedatum ontvangt u het installatiepakket met benodigde apparatuur. De router(s) neemt de monteur voor u mee.

Ondernemerspakket Status Bestelling

Wij herinneren u vanaf een week van tevoren aan de afspraakdatum en tijdstip. Dit doen we telefonisch en per SMS en e-mail.

Ondernemerspakket Status Bestelling

De monteur komt langs en installeert uw pakket. U kunt direct gebruik maken van het Ondernemerspakket Internet en Bellen.

Geen bevestiging ontvangen?

Hebt u na 3 werkdagen na het telefonisch gesprek geen schriftelijke bevestiging ontvangen?

Vragen over uw bestelling?

Hebt u een vraag over uw bestelling van het Ondernemerspakket Internet en Bellen of Zakelijk Internet?

Veelgestelde vragen

Ja, dit is mogelijk. U kunt uw wens telefonisch aan ons doorgeven en dan plannen wij een nieuwe afspraak met u in. Neem voor een nieuwe afspraak met de installatiemonteur telefonisch contact met ons op.

Hebt u 5 dagen voor installatie van het Ondernemerspakket Internet en Bellen nog geen installatiepakket ontvangen? Maak hier een telefonische melding bij ons. Let op! Het modem neemt de monteur mee naar de installatie-afspraak, deze ontbreekt dus in het pakket.

Dat klopt, de monteur die Ondernemerspakket Internet en Bellen bij u gaat installeren neemt de benodigde apparatuur voor u mee.