Overal online met de Mobiele Wi-Fi hotspot

Altijd en overal razendsnel 4G

Met de Mobiele Wi-Fi (MiFi) Hotspot hoeven u en uw collega’s nooit meer op zoek naar een lokaal Wi-Fi netwerk. U hebt met uw laptop en tablet altijd en overal toegang tot veilig en supersnel 4G Mobiel Internet van KPN. Eenvoudig onderweg bestanden verzenden en ontvangen ging nog nooit zo snel.

Uw voordelen

  • Overal veilig online met uw laptop of tablet
  • Supersnel 4G op uw laptop of tablet met databundels vanaf 1 GB
  • Lage buitenbundel tarieven

Kies uw Mobiele Wi-Fi Hotspot abonnement

Mobiele Wi-Fi Hotspot bestaat uit 3 varianten, waarbij u per variant kunt kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. De actieprijs geldt voor het abonnement gedurende de minimale looptijd van het abonnement. Hierna betaalt u de reguliere abonnementsprijs per maand.

4G+ router mifi

MiFi Hotspot

Een MiFi (Mobiele Wi-Fi) Hotspot is een klein mobiel apparaat waarmee u altijd en overal een Wi-Fi netwerk kunt opzetten. Het enige dat u hoeft te doen is de bijgeleverde SIM-kaart in het apparaat te plaatsen en het apparaat aan te zetten. Vervolgens maakt u met uw laptop, tablet of overige Wi-Fi apparaten direct verbinding met het Wi-Fi netwerk.

Afmetingen: 9 cm x 6 cm x 1,5 cm

Uw voordelen

  • Geen installatie nodig
  • Eenvoudig mee te nemen dankzij het kleine formaat
  • Batterijduur van 10 uur
  • Tot 10 apparaten tegelijk online
  • Altijd en overal supersnel 4G op uw laptop of tablet

Video: Ondernemers en 4G mobiel internet

Volkerwessels Telecom legt en onderhoudt koper- en glasverbindingen. Wanneer er een storing is moeten de monteurs altijd toegang hebben tot internet om de storing zo snel mogelijk te kunnen lokaliseren en op te lossen. Met de razendsnelle en betrouwbare 4G verbinding van KPN kan een storing snel opgelost worden.

Bekijk de video voor meer informatie.

Meer informatie

Stap 1: Bevestiging

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail krijgt u ook de code waarmee u uw bestelling online via PostNL kunt volgen.

Stap 2: Gratis bezorging

U krijgt binnen twee werkdagen uw bestelling via PostNL gratis op de door u gewenste locatie afgeleverd. Als u niet aanwezig bent, dan wordt uw bestelling op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven.

Niet tevreden?

U kunt uw bestelling binnen 7 dagen gratis retourneren.

livechat