Groep SIM

Een extra SIM-kaart voor uw tablet of laptop

Gebruik uw MB’s niet alleen met uw smartphone, maar óók overal met uw tablet of laptop. Voor maar 5 euro per maand ontvangt u de Groep SIM, een 2e SIM-kaart om uw MB’s optimaal te benutten met al uw apparaten.

Hoe werkt het?

Als u een Groep SIM afsluit krijgt u een extra datasimkaart voor in uw tablet/laptop thuisgestuurd op uw factuur adres. Bij deze simkaart hoort een apart 06-nummer. Hebt u nog een tablet of laptop en wilt u hier ook op internetten. Dat kan, u kunt maximaal 3 Groep SIM's op 1 Zakelijk Mobiel Onbeperkt(XL) abonnement afsluiten.

Onderling data uitwisselen

Met Groep SIM verrekent u onderling al uw dataverkeer binnen Nederland. Buitenlandse data- en gesprekskosten worden niet verrekend met de tegoeden van andere abonnementen. Hiervoor kunt u apart de Mobiel Internet EU of de Mobiel Internet World bundel afsluiten.

Groep SIM in combinatie met de EU-bundel

De EU-bundel is individueel. U kunt deze niet als groepstegoed gebruiken. Wanneer de bundel volledig gebruikt is, betaalt u het reguliere tarief voor binnen de EU. Overgebleven tegoed kunt u niet meenemen naar de volgende maand.

Aanvragen van een Groep SIM

Neem contact op met ons via 0800-0105, of bel 1200 met uw mobiele telefoon.