Gefeliciteerd met uw gratis licentie
voor KPN EEN MKB met Webex!

Nog heel even en u hebt het: KPN EEN MKB met Webex. De app die al uw communicatie-apps samenbrengt in een. Tijdelijk helemaal gratis voor u als klant.

Wist u dat KPN EEN MKB met Webex er is voor uw telefonie? Uw KPN EEN MKB Vaste Telefonie en Vast op Mobiel integreren automatisch in de Webex-app.

Alleen nog even activeren in MijnKPN Zakelijk. Volg daar de instructies, en voilà. Vragen over de activatie van uw licentie? Gebruik de chat voor tips en uitleg.

Over een paar minuten...
  • Gebruikt u KPN EEN MKB Webex op al uw apparaten
  • Werkt u standaard in een 3-laags beveiligde omgeving
  • Is uw KPN EEN MKB Telefonie automatisch verbonden


Wat heb ik aan Webex?

Webex van Cisco kent u misschien wel. Het is wereldwijd de populairste tool voor online samenwerken. Bellen, chatten, (video)vergaderen en bestanden delen: u doet het met Webex. Met 1 app voor al uw communicatie.

KPN EEN MKB met Webex is een unieke uitvoering van Webex. Met als verschil de naadloze aansluiting op uw KPN EEN MKB Vaste Telefonie, Vast op Mobiel en VoIP telefooncentrale.

Meer weten over KPN EEN MKB met Webex? Bekijk alle voordelen of de verschillen tussen MS Teams en Webex. En vergeet de activatie van uw gratis licentie niet. Ook u haalt straks meer uit vergaderingen.

Gebruik de Webex app
op al uw apparaten

Van desktop tot laptop en tablet tot mobiel: Webex is beschikbaar voor al uw apparaten. Installeer de app op het gewenste apparaat en log in.

In combinatie met KPN EEN MKB Vaste Telefonie maakt u ook nog eens van elk apparaat een softphone. De koppeling met Webex gaat automatisch.

Daarom KPN EEN MKB met Webex

webex software plug-ins

100+ software plug-ins
Zoals Gsuite, MS Office, MS Outlook, Salesforce en Slack.

webex beveiliging

Hoogste beveiligingsklasse
Op 3 security-niveaus met SRTP, TLS en E2E-encyrptie.

webex telefooncentrale

Virtuele telefooncentrale
1 app voor vast, mobiel en in de cloud bellen (VoIP)

webex marktleider

Wereldwijd marktleider
Voor samenwerken, vergaderen, bellen en streaming.

Veelgestelde vragen

Chat, bellen, vergaderen, whiteboards, bestanden delen. En dat allemaal superveilig.

Webex is de marktleider voor veilige communicatie. Hierdoor zijn al uw gesprekken, chats en bestanden perfect beveiligd volgens de hoogtste standaarden. Daarnaast kunt u uw telefonie van KPN eenvoudig gebruiken via Webex op elk device. Bekijk ook: de verschillen tussen MS Teams en Webex.

Er is een Webex plug-in beschikbaar in de app store van MS Teams. Download eenvoudig de Webex plug-in en maak bellen via Teams Mogelijk. Let wel op: telefonische beschikbaarheidsdetails en andere instellingen zijn niet aan te passen via MS Teams en u moet Webex altijd op hetzelfde device installeren. 

​Webex Basis is altijd gratis bij uw Vast Bellen- of Vast Mobiel-licentie van KPN EEN MKB. Webex Standaard en Webex Premium zijn maandelijks opzegbaar. Zo houden we het flexibel voor iedereen.