De Samsung Galaxy S21
Kleine dingen worden groots

De Samsung Galaxy S21 is dé zakelijke smartphone van 2021. Met de beste camera op een Samsung smartphone óóit maakt u zelf hoogwaardige 8K video’s en stills. Of film uzelf en iemand anders tegelijkertijd met Director View.

Met de Samsung S21 hebt u een gloednieuw stijlicoon in handen, verkrijgbaar in een aantal bijzondere nieuwe kleuren. Het 120Hz display zorgt voor een supersmooth beeldervaring. En dankzij GG7 Gorilla Glass Victus is uw smartphone beter bestand tegen vallen of krassen.

Qua prestaties bent u met de Samsung S21 klaar voor een succesvol nieuw jaar. De Galaxy S21, S21+ en Ultra 5G zijn geschikt voor ons supersnelle 5G netwerk. Dankzij de All-Day batterij gaat uw smartphone met gemak een dag mee zonder oplaadbeurt. Ontdek alle voordelen van dit bijzondere nieuwe toestel voor professionals.

Camera voor pro’s

Of u nou video’s maakt voor uw werk, of van uw gezin: met de Samsung Galaxy S21 hebt u altijd een professionele camera in uw binnenzak. Maak 8K video’s. Selecteer stills op een resolutie van 33MP. Maak 14 foto’s tegelijk in verschillende stijlen met maar één klik. Of neem een interview op waarbij u zowel de persoon vóór als achter de camera vastlegt. De mogelijkheden van de S21 maken van elke amateur-videograaf een professional.

Beeldschoon

Het beeldscherm van uw nieuwe smartphone is een genot voor het oog. Dankzij het 120Hz beeldscherm met Dynamic AMOLED 2x is elke email of video haarscherp in beeld. Daarnaast is het GG7 Gorilla Glass scherm beter bestand tegen vallen of stoten. De behuizing van de nieuwe S21 lijn is bovendien verkrijgbaar in twee nieuwe premium pasteltinten, of een uiterst stijlvolle witte of zwarte uitvoering. De S21+ en S21 Ultra 5G zijn ook in het zilver verkrijgbaar.

Meer PK's

Uw nieuwe Samsung S21+ 5G is geschikt voor 5G. Dat betekent nog sneller zaken doen, want KPN heeft op dit moment het snelste 5G Netwerk van Nederland volgens de OOKLA Speedtest Awards. De krachtige batterij in de S21, S21+ 5G of S21 Ultra 5G gaat minstens 24 uur mee. Een supersnelle 5nm Exynos processor maken het toestel niet alleen geschikt voor gaming of videostreaming, maar ook voor multitasking, videoconferencing of volledige werken in de cloud.

Slimme accessoires

Breid uw toestel uit met een aantal slimme accessoires zoals de Galaxy Buds Pro. Draadloze in-ears om op hoge kwaliteit muziek, podcasts, calls of video’s mee te beluisteren.

Voordelen S21
+ KPN EEN MKB Mobiel

De nieuwe Samsung S21 toestellen zijn per direct te bestellen voor al onze zakelijke klanten. In combinatie met een EEN MKB Unlimited abonnement profiteert u van onbeperkte data in heel Europa voor maar €32,50 per maand. Ook kunt u met een vast nummer bellen op uw mobiele toestel en krijgt u gratis binnen 24 uur een vervangend toestel bij diefstal of schade. Meer weten? Laat dan nu uw gegevens achter dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug.

Meer informatie over de mobiele abonnementen
van KPN EEN MKB? Laat u adviseren door ons MKB team.

Neem contact met ons op