iPhone 12 beschikbaarheid
De nieuwe iPhone is ook dit jaar weer razend populair. Hierdoor zijn de levertijden van bepaalde modellen wat langer dan normaal.

De iPhone 12 en iPhone 12 Pro
Sneller, steviger en slimmer opladen

De nieuwe iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini zijn de beste smartphones voor iedereen die nóg slimmer zaken wil doen. De allernieuwste toestellen van Apple zijn namelijk geschikt voor 5G, waardoor je nog sneller kunt werken onderweg.

Fotografen weten al langer dat de iPhone hét toestel is om de mooiste beelden mee te schieten. En nu kunt u met de iPhone 12 Pro zelfs uw complete bedrijfsvideo opnemen en monteren. In hoge 4K kwaliteit.

Buiten werktijd even ontspannen? Ook dat kan met de iPhone 12. Dankzij de verbeterde Bionic A14 chip kunt moeiteloos gamen, video’s streamen of bestanden bewerken. Het is alsof uw laptop in een smartphone past. En in combinatie met een KPN EEN MKB Unlimited abonnement hoeft u zich over uw dataverbruik ook geen zorgen meer te maken.

iPhone 12
+ KPN EEN MKB Unlimited

Ga voor het beste. Combineer de nieuwe iPhone 12 met KPN EEN MKB Mobiel abonnement.

Vanaf
32,50

Gratis AirPods
Exclusief bij KPN EEN MKB

Bestel nu en beleef de nieuwe iPhone 12 met KPN EEN MKB Unlimited abonnement. Slim en snel op 5G.

Sneller met 5G

De iPhone 12 en 12 Pro zijn de eerste smartphones van Apple die geschikt zijn voor 5G. Met dit razendsnelle nieuwe mobiele netwerk van KPN kunt u nog sneller files downloaden, videobellen of in de cloud samenwerken met collega’s. Zelfs op drukke locaties waar veel mensen tegelijk online werken. Heeft u geen 5G nodig? Dan schakelt uw iPhone automatisch terug naar een snelle 4G verbinding. Met deze ‘Smart Data Mode’ bespaart u batterij.

Steviger

Dankzij het Ceramic Shield glazen beeldscherm is de iPhone 12 nog steviger dan zijn voorgangers. Het beeldscherm blijft vier keer langer heel als het per ongeluk op de grond valt. En is uw nieuwe telefoon toch een keer stuk? Dan ontvangt u bij KPN EEN MKB binnen 4 uur gratis een vervangend toestel op locatie geleverd.

De prestaties van dit nieuwe toestel zijn niet alleen aan de buitenkant flink verbeterd. Ook de A14 bionic chip heeft een upgrade gekregen en is nu de snelste chip in een smartphone ooit. Uw iPhone is daardoor sneller in gebruik, maar heeft ook een langere batterijduur.

MagSafe Opladen

Nieuw op de iPhone 12 is een slimmere manier om uw toestel op te laden: MagSafe. MagSafe is een ingebouwde magneet waardoor uw toestel makkelijker vastklampt aan een draadloze iPhone oplader. Zo laadt uw toestel sneller en beter op. U kunt ook speciale MagSafe opladers aanschaffen van Apple of andere merken. De speciale magneet is ook te combineren met een fraaie nieuwe cover waarin u uw bankpas kunt bewaren.

iPhone 12 Pro
Meest gekozen door ondernemers

Naast de standaard iPhone 12 en iPhone 12 mini, brengt Apple ook de iPhone 12 Pro en iPhone Pro Max uit. In veel opzichten zijn deze toestellen vergelijkbaar met de specificaties van de standaard iPhone 12. Het belangrijkste verschil zit hem in de camera-functionaliteiten en kwaliteiten van de iPhone 12 Pro. Dit toestel is een must-have voor fotografen en filmmakers. Zo kunt u HDR Dolby Vision video’s maken met de iPhone Pro. Ook komt dit toestel in vier bijzondere nieuwe kleuren. De iPhone 12 Pro is favoriet bij ondernemers!

iPhone 12 Pro Max

Met 6 GB werkgeheugen, een A14 Bionic chip en Super Retina XDR beeldscherm is de iPhone 12 Pro Max dit jaar het paradepaardje van Apple. Voorzien van een camera waar menig fotograaf en filmmaker van opkijkt: met 12 Megapixel, ultragroothoek, groothoek en een telecamera.

iPhone 12 Mini

Liever een klein en krachtig toestel? De iPhone 12 Mini doet qua design denken aan de iPhone 4 en 5, maar heeft dezelfde chip als de Pro Max, een gigantisch lange batterijduur en is net als de andere iPhone 12 toestellen geschikt voor 5G.

Voordelen iPhone + KPN EEN MKB

Bent u toe aan een nieuw zakelijk abonnement? Dan is de iPhone 12 in combinatie met KPN EEN MKB Mobiel wellicht wat voor u. Met een Unlimited abonnement kunt u onbeperkt internetten via 4G of 5G voor maar €32,50 per maand. Zonder aansluitkosten! Daarnaast biedt KPN EEN MKB nog veel meer mogelijkheden, zoals bellen met uw vaste bedrijfsnummer vanaf uw mobiele telefoon. Wilt u de iPhone 12 combineren met de voordelen van een KPN EEN MKB Unlimited abonnement? Wij vertellen u er graag meer over.

iPhone 12 & iPhone 12 Mini specificaties vergelijken

iPhone 12 Mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max
Camera (achterzijde) Wide en ultra-wide Wide en ultra-wide Wide, ultra-wide en telephoto Wide, ultra-wide en telephoto
Camera (voorzijde) 12MP 12MP 12MP 12MP
Display 5.4-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.7-inch Super Retina XDR
Kleuren Zwart, wit, rood, blauw en groen Zwart, wit, rood, blauw en groen Goud, zilver, grafiet en blauw Goud, zilver, grafiet en blauw
Batterij 2,227 mAh 2,775 mAh 2,775 mAh 3,687 mAh
Processor A14 Bionic A14 Bionic A14 Bionic A14 Bionic
Opslagruimte 64GB, 128GB, 256GB 64GB, 128GB, 256GB 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB
Geheugen 4GB 4GB 6GB 6GB

Bel mij terug

Meer weten over de iPhone 12 en de mogelijkheden van KPN EEN MKB Mobiel?
Laat u terugbellen door onze MKB-specialisten.

Bel mij terug


Gratis AirPods

  • De actie is alleen geldig in combinatie met KPN EEN MKB Mobiel Unlimited en iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini.

  • Reguliere fabrieksgarantie op de Airpods.

  • Retourneren kan alleen binnen het zichttermijn van 8 werkdagen.

  • Airpods verkregen uit de actie zijn niet los te retourneren voor geld.

  • Bij retourzending van de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini moeten ook de gratis AirPods geretourneerd worden.

  • Retoursturen is alleen mogelijk indien de verpakking inclusief cellofaan van de AirPods ongeopend is.

  • De actie loopt tot en met week 51 van 2020.