iPhone 12, Pro, Pro Max en mini
Sneller, steviger en slimmer opladen

Doe nog slimmer zaken met de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini op razendsnel 5G. Werk productiever buiten de deur, stream realtime uw favoriete programma's en blijf altijd online.

Fotografen weten al langer dat de iPhone hét toestel is om de mooiste beelden mee te schieten. En nu kunt u met de iPhone 12 Pro zelfs uw complete bedrijfsvideo opnemen en monteren. In hoge 4K kwaliteit.

In combinatie met KPN EEN MKB Unlimited Data zijn ook zorgen over dataverbruik verleden tijd. Surfen, streamen, online vergaderen; doe het zoveel én zolang u wilt. Scoor uw favoriete iPhone 12-toestel nu.

Nu iPhone 12 &
KPN EEN MKB Unlimited

Combineer de iPhone 12 extra voordelig met KPN EEN MKB Unlimited Data.

Nu van 42,50 voor
32,50

Haal alles uit 5G

Met KPN EEN MKB Mobiel en iPhone 12 bent u klaar voor de toekomst, op het snelste 5G-netwerk van Nederland. iPhone 12 is goed voor LTE‐snelheden tot wel 2 Gb/s. Dus het downloaden van series, uploaden van foto’s en streamen van video op hoge kwaliteit gaat sneller dan ooit. Of u nu wilt videobellen, samenwerken met collega’s in de cloud of met meer mensen tegelijk online wilt zijn: u hebt altijd de beste verbinding.

Duurzaamheid

Ceramic Shield. 4x betere valbestendigheid en sterker dan welk smartphone-glas ook. Ceramic Shield is baanbrekend materiaal en sterker dan welk smartphone-glas ook en zit alleen op iPhone 12 en iPhone 12 Pro.

En mocht u mocht uw nieuwe iPhone toch stuk gaan dan ontvangt u bij KPN MKB EEN binnen 4 uur een vervangend toestel op locatie totdat we uw toestel hebben gerepareerd.

* Bewering gebaseerd op de voorkant met Ceramic Shield van iPhone 12 in vergelijking met iPhone van de vorige generatie.

iPhone 12 Pro
Ontdek de snelste iPhone voor ondernemers

iPhone 12 Pro. 5G om onderweg enorme bestanden te downloaden en in HD te FaceTimen. Een groot 6,1-inch Super Retina XDR-display om presentaties te bekijken, onkosten bij te houden en gedeelde takenlijstjes te maken. Een pro-camerasysteem om documenten te scannen en geweldige foto’s en video’s te maken voor uw bedrijf, ook bij weinig licht.

De apps waar u graag mee werkt, zoals Microsoft 365, Google Workspace en ontelbare andere apps in de App Store. Face ID voor extra beveiliging van uw device en bedrijfsgegevens. Mogelijk gemaakt door de A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone, en iOS 14. Zodat u alles nog sneller gedaan krijgt, waar u ook aan het werk bent.

iPhone 12 Pro Max
De ultieme iPhone met 5G voor uw bedrijf

Breng uw bedrijf verder met iPhone 12 Pro Max. Op supersnel 5G en met A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Het beste pro-camerasysteem op iPhone voor videovergaderingen met hoge beeldkwaliteit, en geweldige foto’s en video’s voor zakelijk gebruik. Plus een groter Super Retina XDR-display. Alles om de productiviteit in uw bedrijf te verhogen.

iPhone 12 Mini
De grootste kleine iPhone voor ondernemers

De kleinste, dunste en lichtste 5G‐telefoon ter wereld. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een nieuw dual camera-systeem om geweldige foto’s en video’s te maken voor uw bedrijf. Plus een prachtig helder Super Retina XDR-display. Zodat u mooi meer voor elkaar krijgt.

Voordelen iPhone + KPN EEN MKB

Bent u toe aan een nieuw zakelijk abonnement? Dan is de iPhone 12 in combinatie met KPN EEN MKB Mobiel wellicht wat voor u. Met een Unlimited abonnement kunt u onbeperkt internetten via 5G voor maar 32,50 per maand. Zonder aansluitkosten.

Daarnaast biedt KPN EEN MKB nog veel meer mogelijkheden, zoals bellen met uw vaste bedrijfsnummer vanaf uw mobiele telefoon. Wilt u de iPhone 12 combineren met de voordelen van een KPN EEN MKB Unlimited abonnement? Wij vertellen u er graag meer over.

MagSafe
Meteen een klik

De draadloze MagSafe-opladers klikken altijd op de juiste plek vast. Zo gaat opladen sneller en eenvoudiger. Verder kunt u kiezen uit een hele serie hoesjes en kaarthouders die ook allemaal meteen vastklikken. En uw iPhone herkent elk MagSafe-accessoire dat u vastklikt direct. Makkelijker wordt het niet.

  • Geschikt voor iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max
  • Sneller draadloos opladen met magnetische precisie
  • 100% gerecyclede aardmetalen in de magneten

iPhone 12 specificaties vergelijken

iPhone 12 Mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max
Camera (achterzijde) Wide en ultra-wide Wide en ultra-wide Wide, ultra-wide en telephoto Wide, ultra-wide en telephoto
Camera (voorzijde) 12MP 12MP 12MP 12MP
Display 5.4-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.1-inch Super Retina XDR 6.7-inch Super Retina XDR
Kleuren Zwart, wit, rood, blauw en groen Zwart, wit, rood, blauw en groen Goud, zilver, grafiet en blauw Goud, zilver, grafiet en blauw
Batterij 2,227 mAh 2,775 mAh 2,775 mAh 3,687 mAh
Processor A14 Bionic A14 Bionic A14 Bionic A14 Bionic
Opslagruimte 64GB, 128GB, 256GB 64GB, 128GB, 256GB 128GB, 256GB, 512GB 128GB, 256GB, 512GB
Geheugen 4GB 4GB 6GB 6GB

Bel mij terug

Meer weten over de iPhone 12 en de mogelijkheden van KPN EEN MKB Mobiel?
Laat u terugbellen door onze MKB-specialisten.

Bel mij terug