Beter werken met KPN EEN MKB

Beter werken begint bij uitstekende bereikbaarheid. En dat is alleen mogelijk via een betrouwbaar netwerk met slimme, simpele oplossingen. Dankzij de flexibiliteit van KPN EEN MKB is de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar. Hierdoor krijgt u altijd exact wat u nodig hebt en haalt u het meeste uit uw internet, vaste telefonie & mobiele telefonie.

Vast-mobiel oplossingen

 • Nooit meer een belangrijk telefoontje missen als u niet op kantoor bent
 • Professioneel uitbellen met een vast nummer via uw mobiel

Werkplek oplossingen

 • Op elke gewenste locatie, veilige toegang tot uw documenten en applicaties
 • Uw Excellence Partner installeert en onderhoudt uw Microsoft 365 werkplek

KPN EEN MKB internet

De eerste 12 maanden niet 60,- maar
40,-
mnd“We vinden dat iedereen op dezelfde manier en overal bereikbaar moet zijn”


Rick van Sluijs, IT-manager van North Sea Port

Altijd en overal bereikbaar

Nooit meer dat belangrijke telefoontje missen! Met de vast-mobiel oplossing van KPN ÉÉN MKB bent u altijd bereikbaar. Uw mobiele telefoon is namelijk op netwerkniveau met uw telefooncentrale geïntegreerd.

Zo wordt elk gesprek automatisch via de telefooncentrale afgehandeld. Daarmee is uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. Oók hebt u de keuze om op slechts 1 telefoonnummer bereikbaar te zijn en om via 1 telefoonnummer uit te bellen. Uw bereikbaarheid op uw mobiele en vaste nummer is apart in te stellen op basis van een tijdschema.

Handig: Laat u inspireren wat KPN ÉÉN MKB voor u kan betekenen in een vrijblijvend adviesgesprek.Altijd en overal toegang tot uw bestanden

Met de MKB Werkplek hebt u geen omkijken meer naar uw werkplekken. Uw medewerkers beschikken altijd over de laatste versie van Windows en de Office-applicaties zoals Word en Excel. Hierdoor kunnen ze altijd en overal (samen)werken. Dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen kunnen alle medewerkers zorgeloos het maximale uit hun werkdag halen!

Ontdek uw mogelijkheden bij onze geselecteerde Excellence partners. Bel direct met ons of vind een Excellence Partner bij u in de buurt.

Wij installeren en onderhouden uw Microsoft 365 werkplek

Bel ons direct

Toon telefoonnummer

open: ma - vr van 9.00 tot 17.00 uurBasis oplossing
Zonder toeters en bellen

Geen behoefte aan een werkplek oplossing, vast-mobiel oplossing of uitgebreide telefonie functionaliteiten? Of bent u gewoon op zoek naar internet of een internet & tv pakket voor een klein kantoor of winkel? Bekijk dan de mogelijkheden van KPN Kleinzakelijk.

 • Betrouwbaar basis zakelijk internet
 • Overal wifi en snel internet op kantoor
 • Ook te combineren met televisie voor (thuis)kantoor
KPN Kleinzakelijk internet
De eerste 6 maanden vanaf €42,- voor€ 25,-
mnd

Waarom overstappen?

Is uw internetverbinding instabiel? Hebt u niet overal wifi? Ervaart u slechte zakelijke service? Dat staat ondernemen flink in de weg! Bij KPN onderneemt u zorgeloos. Dat is bewezen!WINMAG

Vaste telefonie van KPN Zakelijk is door WINMAG benoemd tot "MKB Best Choice 2018".WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

North Sea Port blogartikel KPN EEN MKB

Connectiviteit is de slagader
Blog artikel: North Sea Port

Communicatie is cruciaal voor North Sea Port in het grensoverschrijdende havengebied van Vlissingen en Terneuzen in Nederland tot Gent in België. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week in actie. Veeleisende klanten als North Sea Port, voor wie connectiviteit de slagader van het bedrijf is, voelen zich thuis bij KPN EEN MKB.

Ontdek het voordeel voor uw bedrijf

Meer over KPN EEN MKB
Lees blogartikel

Goed om te weten

KPN EEN MKB is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN EEN MKB gefaseerd inzetten door stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers. KPN EEN MKB is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag.

Met KPN EEN MKB ervaart 24/7 gratis service door te bellen naar 0800-0403. Aanvullend hebt u keuze uit het Standaard- of Premium Servicelevel. Het Standaard Servicelevel garandeert binnen 8 kantooruren service. Dit kost € 10,- per maand, exclusief btw. Het Premium Servicelevel garandeert 24/7 service binnen 8 uur. Dit is dus ook 's nachts en in het weekend. Dit kost € 20,- per maand, exclusief btw.

KPN EEN MKB

De meest complete en flexibele oplossing voor bedrijven met een specifieke telecom behoefte.

 • Internet met vast IP-adres
 • Meerdere telefoonnummers en gelijktijdige gesprekken
 • Vast-Mobiel integratie
 • Met 1 generiek nummer uitbellen
 • Functionaliteiten zoals nachtschakelingen en wachtmuziek

KPN Kleinzakelijk

Betrouwbaar internet, telefonie en tv voor ondernemers met een eenvoudige telecom behoefte.

 • Betrouwbaar zakelijk internet
 • Tot 2 telefoonnummers
 • Uitbreidbaar met tv: ideaal voor kantoor aan huis