Goed om te weten

Met 4G Back-up krijgt u een 4G-dongel en data SIM-kaart. Dit kunt u eenvoudig op uw V10 modem aansluiten. Indien de vaste internetverbinding verbroken wordt door een storing schakelt de 4G Back-up automatisch in. U bent dan online zoals gewoonlijk (via Wi-Fi en/of bekabeld). Het enige verschil is dat het modem op dat moment niet meer met het vaste maar met het mobiele netwerk verbonden is. Zodra de storing verholpen is schakelt het modem weer over naar het vaste netwerk. 
Als klant van KPN EEN MKB Internet kunt u 4G Back-up gratis aanvragen. Gebruik van de dienst is ook kosteloos. De 4G Back-up dongel heeft een waarde van € 50,-. Het 4G Back-up abonnement heeft een waarde van € 9,- per maand. U krijgt de dongel en het abonnement gratis omdat u KPN EEN MKB Internet hebt.
Nee, 4G Back-up mag uitsluitend gebruikt worden in combinatie met het V10 modem van KPN in geval van een internetstoring waarbij de vaste internetverbinding niet werkt.

U kunt de dongel uitsluitend aansluiten op uw Experia Box V10 modem. Dit is het modem die aangesloten is op uw aansluitpunt (NT/FTU of ISRA). Hierop staat de naam “Experia Box V10”.