Goed voorbereid op vakantie of zakenreis


Wilt u graag (uit)gerust op vakantie of zakenreis gaan én relaxed terugkomen? Op deze pagina vindt u alle informatie over internet in het buitenland, uw zakelijke telefoon doorschakelen en hoge verbruikskosten voor bellen en internetten voorkomen. Veel succes met de voorbereiding en wij wensen u alvast een fijne reis.

WiFi HotSpots: internet voor onderweg

Ervaar het gemak van de KPN WiFi HotSpots: gratis mobiel internet voor onderweg.

WiFi hotspots

Gebruik WiFi waar u ook bent

Met KPN WiFi HotSpots krijgt u toegang tot meer dan 18 miljoen WiFi hotspots in Nederland én het buitenland. Zo kunt u tijdens uw reizen altijd gebruik maken van gratis internet op  uw mobiel, tablet of laptop

Aanmelden KPN WiFi HotSpots

Meld u aan voor KPN WiFi en geniet van de voordelen van gratis WiFi onderweg.

Mobiel bellen, sms'en en internetten in het buitenland

Ga zonder verrassingen op reis met de bundels voor voordelig bellen en internetten binnen en buiten de EU.

Buitenlandbundels

Mobiele tarieven buitenland

Wij bieden u voordelige buitenlandbundels aan voor zowel bellen, in of naar het buitenland, als internet. Voor elke bundel geldt dat u pas betaalt voor de bundel wanneer u deze ook echt gebruikt. Ga zonder verrassingen op reis!

Datalimiet

De datalimiet staat automatisch aan. U kunt een limiet inschakelen, uitschakelen of de hoogte van de limiet wijzigen. Wanneer u internet in het buitenland gebruikt en u nadert de limiet van € 50,00 (excl. btw), dan ontvangt u per sms meer informatie over uw verbruik. U ontvangt bij 80% en bij 100% verbruik een sms.*

Limiet instellen
*De datalimiet werkt niet wanneer u op uw mobiele abonnement een buitenlandbundel hebt geactiveerd, zoals Zakelijk Mobiel Internet binnen EU of World.

Buitenlandbundel activeren

Voorkom hoge belkosten en datakosten tijdens uw reis naar het buitenland. Wij helpen u verder bij het activeren van uw buitenlandbundel voor zakelijk mobiel bellen en internetten binnen en buiten de EU.

Bundel activeren

Bekijk de instructievideo

Bekijk de instructievideo voor een uitgebreide uitleg over het instellen van draadloos internet op uw smartphone.

Vast bellen: bereikbaarheid bedrijfscentrale instellen

Voor een optimale controle over uw bereikbaarheid kunt u uw bedrijfstelefooncentrale zelf instellen. Lees de uitleg over het instellen van de voicemail op uw vaste telefoon, inkomende gesprekken doorschakelen naar mobiel en andere instellingen voor zakelijke telefonie.

Voicemail doorschakelen

Wilt u Voicemail doorschakelen naar een mobiele telefoon of een bedrijfsvoicemail? U stelt dit eenvoudig in via code's op uw vaste telefoon.

Bereikbaarheid instellen

Voor een optimale controle over uw bereikbaarheid kunt u uw bedrijfstelefooncentrale zelf instellen. Lees de uitleg over het instellen van voicemail, nummerweergave, inkomende gesprekken doorschakelen en andere instellingen voor zakelijke telefonie.

Voicemail in het buitenland

Uw Voicemail is in het buitenland beveiligd met een toegangscode. Uw toegangscode hebt u ingesteld tijdens de eerste keer dat u naar uw Voicemail belde en bestaat uit minimaal 4 cijfers en maximaal 10 cijfers.

Bekijk de instructievideo's

Bekijk de instructievideo's voor een uitgebreide uitleg over het gebruik van voicemail en het doorschakelen van inkomende gesprekken.

Veelgestelde vragen