Facturen en betaling


Twijfelt u over de kosten op uw factuur? Bijvoorbeeld omdat deze hoger zijn uitgevallen dan u had gedacht? Wij leggen u graag uit hoe wij de abonnementskosten, eenmalige kosten kosten en andere kosten in rekening brengen. Houd er bij de eerste factuur rekening mee dat u het abonnementsgeld 1 maand vooruit betaalt.

Hebt u een vraag over een betaalachterstand, het wijzigen van factuurgegevens of het downloaden en inzien van een voorgaande factuur? Onderaan de pagina vindt u hierover meer informatie.
Facturen en betalen

Selecteer uw abonnement 

Kies uw abonnement, selecteer de factuur waar u een vraag over hebt en vind het antwoord op uw vraag. 

Facturen downloaden

Factuur digitaalU ontvangt uw facturen per e-mail. Hebt u een abonnement op Vast bellen en/of Mobiel bellen en internet? Dan kunnen wij uw factuur ook per post versturen.  

Digitale factuur

BetaalachterstandHebt u een betaalachterstand voor uw mobiele abonnement? Lees wat u kunt doen voor het heraansluiten van uw mobiele nummer(s).

Factuur gegevens wijzigen

Gegevens wijzigenVul het formulier in en wijzig online uw (factuur)gegevens zoals:

- bankrekeningnummer;

- betaalwijze;

- postadres;

- e-mailadres.

Betalingsachterstand mobiel

Factuur inzien en downloaden

Login op MijnKPN om voorgaande facturen te downloaden voor Vast bellen, het Ondernemerspakket en/of Mobiel internet en bellen. Wilt u een voorgaande factuur voor Zakelijk Internet, Cloud en/of KPN ÉÉN bekijken? Laat dan telefonisch of per formulier weten welke factuur u wilt inzien en dan helpen wij u verder.