iPhone SE met Zakelijk Mobiel

De iPhone SE is de krachtigste 4-inch telefoon ooit

Een grote stap in klein formaat

Maak kennis met iPhone SE, de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Apple nam hiervoor een geliefd design, dat aan de binnenkant volledig opnieuw is uitgedacht. De A9-chip is dezelfde geavanceerde chip als in iPhone 6s. Met de 12-megapixel iSight-camera maakt u schitterende foto’s en 4K-video’s. Live Photos brengen uw foto’s tot leven. Het resultaat is een iPhone die klein oogt, maar groots presteert.

Waarom KPN Zakelijk Mobiel?

  • 4G in heel Nederland, met maximale snelheid op alle abonnementen.
  • Zorgeloos mobiel internetten met databundels tot wel 20 GB per medewerker.
  • Automatisch delen van bel- en databundels. Wat de 1 overhoudt gaat naar de ander die tekort komt.

iPhone SE 64 GB

  • Onbeperkt bellen & sms'en
  • 10 GB met 4G
  • € 55,- per maand
Bestel nu

iPhone SE 16 GB

  • 300 min & 300 sms
  • 1 GB met 4G
  • € 45,- per maand
Bestel nu
De Iphone SE heeft het vertrouwde formaat van de iPhone 5S en de functionaliteiten van de iPhone 6S

Geliefd design

iPhone SE is een lichte, compacte telefoon die perfect in de hand past. Het vertrouwde design is ideaal als u een nieuwe iPhone wilt, maar u een iPhone 6s net iets te groot vindt. Het toestel is gemaakt van satijnachtig, gestraald aluminium. Op het 4-inch Retina-display ziet alles er superscherp en helder uit. De matte afgeschuinde randen en het logo in bijpassende kleur maken het helemaal af.

De Iphone SE is razendsnel in gebruik

Supersnel

De geavanceerde A9-chip zorgt ervoor dat iPhone SE net zo krachtig is als iPhone 6s. Dankzij de 64-bits architectuur is deze supersnel en levert topprestaties. De M9-bewegingscoprocessor is direct geïntegreerd in de A9-chip en stuurt de versnellingsmeter, het kompas en de gyroscoop aan waarmee bijvoorbeeld het aantal stappen en de afgelegde afstand kunnen worden gemeten.

De iPhone SE is uitgerust met het laatste besturingssysteem van Apple: iOS 9

Veelzijdige functies

iPhone SE is natuurlijk uitgerust met het laatste besturingssysteem van Apple: iOS 9. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, veelzijdige functies en robuuste beveiliging is iOS 9 het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ooit. Zo is Siri, uw persoonlijke assistente, nog intelligenter en helpen proactieve suggesties u snel verder in het gebruik.

iPhone SE heeft een 2 keer snellere systeemprocessor dan iPhone 5s
iPhone SE heeft een 3 keer snellere grafische processor dan iPhone 5s

De enige camera die u nodig hebt

Met 12-megapixel iSight camera op de iPhone SE schiet u de mooiste en scherpste foto's

iSight camera

Met de 12-megapixel iSight-camera schiet u net zulke scherpe, gedetailleerde foto's als op de iPhone 6s. Ook maakt u schitterende 4K-video’s met een vier keer zo hoge resolutie als 1080p HD-video.

Met de Live Photos functie op de iPhone SE laat u foto's tot leven komen

Live Photos

Live Photos laten uw foto’s tot leven komen met beweging en geluid. Druk op uw 12-megapixel foto en beleef ook de momenten vlak voor en na het moment van schieten. Zo maakt u van elke foto een levendige herinnering.

Met de Retina Flash op de iPhone SE hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een donkere foto

Retina Flash

Het Retina-display is niet alleen perfect om uw content op te bekijken, het is ook de flitser van uw FaceTime HD-camera. Retina Flash werkt met een speciale chip zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo maakt u ook bij weinig licht of in het donker een selfie die voldoende belicht is.

Alle foto's die u maakt met de iPhone SE slaat u makkelijk op in uw iCloud-fotobibliotheek

iCloud-fotobibliotheek

iCloud-fotobibliotheek bewaart elke foto en video die u maakt en houdt die automatisch up-to-date op al uw devices. Brengt u wijzigingen aan, dan worden die meteen overal doorgevoerd. Of het nu gaat om een foto van vorige week of van vorig jaar. U heeft al uw foto's bij de hand, waar u ook bent.

Met de iPhone SE kunt u nog sneller internetten, in binnen- en buitenland

Sneller 4G & wifi

Internetten, video's streamen en apps downloaden gaat supersnel op iPhone SE via 802.11ac wifi en 4G LTE. Dankzij het grotere aantal LTE-banden is iPhone SE nog geschikter voor mobiel internetten in het buitenland. Daarnaast zorgt Bluetooth voor de verbinding met uw Apple Watch, draagbare luidsprekers en andere devices.

Ook op de iPhone SE vindt u eenvoudig de juiste apps die bij u passen

Handige apps

De App Store bevat maar liefst anderhalf miljoen apps, dus er is altijd wel een app die bij u past. Uw iPhone wordt geleverd met diverse ingebouwde apps. In Berichten kunt u tekstberichten sturen met foto’s, video’s, links en nog veel meer. Kaarten houdt u op de juiste weg met stapsgewijze gesproken navigatie, actuele verkeersinformatie en een handige OV‑weergave.

De iPhone SE is uitgerust met Touch ID: vingerafdrukbeveiliging voor uw telefoon

Ingenieuze beveiliging

Met Touch ID kunt u uw iPhone SE gemakkelijk en veilig ontgrendelen. Uw vingerafdruk is het ultieme wachtwoord: uniek en altijd voorhanden. Het systeem is zelflerend: telkens wanneer u een nieuwe scan maakt wordt de vingerafdruk beter door de iPhone vastgelegd, waardoor de iPhone uw vingerafdruk steeds sneller en beter herkent.