Door de komst van VoIP en mobiele telefonie neemt het aantal gebruikers van PSTN en ISDN snel af. Het traditionele telefonienetwerk is hiermee aan het einde van zijn levensduur en wordt de komende jaren gemoderniseerd. KPN is daarom een grootschalig netwerk innovatieprogramma gestart.

Hebt u een brief ontvangen over de werkzaamheden aan uw lokale telefooncentrale?

De komende periode moderniseren wij de oude telefoniecentrales. Is uw lokale telefooncentrale aan de beurt, dan informeren wij u hierover.

Wat betekent dit voor u?

U kunt de enkelvoudige analoge telefoonlijn blijven gebruiken. Met alle functionaliteiten zoals u deze nu gebruikt zoals doorschakelen, wisselgesprek, gebruik van faxen, analoge modems etc. De komende jaren vervangen wij oude telefoniecentrales door nieuwe minicentrales gebaseerd op IP-technologie.

Toekomstvaste oplossing

Met de nieuwe breedbandtechnologie bieden we u een goed alternatief voor ISDN voor telefonie, pinnen en beveiliging. Informeer bij onze adviseurs welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Direct contact?

Bel 0800-0403 en kies optie 3.

Veelgestelde vragen

  • Tijdens de werkzaamheden kunt u gedurende 3 minuten niet bellen of gebeld worden door uw klanten
  • Een gesprek dat plaatsvindt tijdens de werkzaamheden wordt verbroken
  • Gebruik in geval van nood uw mobiele telefoon om 112 te bellen
  • Hebt u een alarm dat via ons netwerk verloopt? Dan werkt het alarm mogelijk niet tijdens het onderhoud. Vraag uw leverancier wat u het beste kunt doen.
Gebruikt u de telefoonlijn om te bellen, faxen, pinnen of als alarmlijn? Dan hoeft u niets te doen. Maakt u gebruik van een bedrijfseigen toepassing in combinatie met eigen apparatuur? Controleer dan of uw eigen apparatuur blijft werken na de werkzaamheden.
Het gebruik van extra faciliteiten zoal wisselgesprek, doorschakelingen, faxen en het gebruik van uw huidige telefoontoestellen, wijzigt niet.
Nee, uw abonnement wijzigt niet.