Zakelijk internet & bellen

Met KPN Kleinzakelijk combineert u eenvoudig vast bellen met internet. Dit is de meest passende oplossing als u geen uitgebreide vaste telefonie en internet behoefte hebt.

Combineren is extra voordelig

Zakelijk Internet

 • Snelheden tot 500 mbit/s
 • KPN veilig: gratis antivirus software
 • Gratis installatie + wifi-check

Vaste telefonie

 • Tot 2 gelijktijdige gesprekken
 • Per minuut of onbeperkt
 • Voicemail en doorschakelen

Direct regelen?

Snel en eenvoudig uw bestelling regelen? Bestel het online.

Stel uw pakket samen

Een grotere telecom behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Ondernemer met een grotere telecom behoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • Vast IP-adres
 • Meer dan 2 telefoonlijnen
 • Telefooncentrale
 • Alarmlijn
 • Beveiligde pinverbinding

Geschikt voor ondernemingen met 1 tot 150 medewerkers.

KPN EEN MKB internet & telefonie

 • Internet met vast IP-adres
 • Vele telefonie functionaliteiten
 • Gratis installatie
De eerste 12 maanden niet 66,50 maar
46,50
mnd

Uw kantoor is altijd verbonden

Onbeperkt bellen

Met KPN Zakelijk belt u zoveel als u wilt voor een vast maandbedrag. Zo voorkomt u onnodige verrassingen op de factuur. Liever geen onbeperkt bellen? De keuze is aan u.

Telefooncentrale

Met vaste telefonie van KPN Zakelijk is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijgt u alle functionaliteiten door KPN geleverd. 

Alarmlijn

Om de risico's voor uw bedrijf zoveel mogelijk te beperken is een alarmlijn waardevol. U koopt het alarmsysteem, KPN verzorgt de betrouwbare verbinding met de meldkamer.

Zorgeloos ondernemen met KPN Zakelijk

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG

Vaste telefonie van KPN Zakelijk is door WINMAG benoemd tot "MKB Best Choice 2018".

KPN Zakelijk KPN Compleet

KPN Compleet
Meer producten = meer voordeel

Hebt u al een Kleinzakelijk Mobiel abonnement en kiest u óók voor zakelijk internet + bellen? Dan krijgt u extra voordeel:

 • Elke maand € 4,13 excl. btw korting per mobiel
 • Verdubbeling van internet,- bel- en sms-bundel
 • Gratis onderling bellen

Hebt u nog meer producten van KPN, bijvoorbeeld televisie? Dan krijgt u nog meer voordeel.

Meer over KPN Compleet


Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?

Een instabiele internet verbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig

Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Meer informatie

Glasvezel
Razendsnel & stabiel internet op kantoor

Snelheden tot 500 Mbit/s en een stabiel netwerk met glasvezel van KPN. Dat is supersnel internet waarmee u zonder problemen kunt mailen, videobellen, HD tv-kijken op meerdere tv's of grote bestanden down- en uploaden. En dat allemaal tegelijk.

Wij bieden u graag zakelijk glasvezel aan. Dat kan als uw adres is aangesloten op ons netwerk. Doe daarom eerst de glasvezelcheck.

KPN is klimaatneutraal
Eén van 's werelds groenste telecombedrijven

Nee, dit is geen grap over de kleur van ons logo. KPN is echt één van groenste bedrijven ter wereld! We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010. Bij KPN vinden we dit belangrijk. U ook?

Goed om te weten

VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over uw internetverbinding. Hiermee hebt u geen telefoonlijn nodig, maakt uw gebruik van meer standaardfunctie dan bij PSTN of ISDN en bespaart u op telefoonkosten. U belt gewoon zoals u altijd gewend bent bij KPN: snel, veilig en flexibel.

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin u uw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als u overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check
-Blogartikel-
KPN zet vol in op razendsnel internet

KPN versnelt de uitrol van glasvezel. Het tempo waarin nieuwe huishoudens en zakelijke gebruikers op de snelste breedbandtechnologie worden aangesloten gaat flink omhoog. Het voornemen bestaat om binnen drie jaar één miljoen adressen extra aan te sluiten op glasvezel, ook wel fiber genaamd.Podcastserie: Vallen & Opstaan

Vallen & opstaan is dé podcast voor ondernemers. Wij spreken met bedrijven over hoop en angst, succes en falen en vallen & opstaan. 

Luister de podcasts: