Naar een digitale organisatie

Kansen door digitalisering

Steeds meer organisaties zien dat digitalisering nieuwe kansen biedt. Zoals het aantrekken en behouden van klanten en talent door te weten waar echt behoefte aan is. Maar ook medewerkers efficiënter laten (samen)werken door altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail. Of bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor de organisatie flexibel kan inspelen op veranderingen.

KPN biedt mogelijkheden voor zowel MKB als Grootzakelijke klanten. Maak hieronder uw keuze en ontdek wat ICT-oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen.

Office 365 op alle devices voor MKB

Office 365 op alle devices voor MKB

Met Office 365 voor het MKB hebt u altijd en overal toegang tot uw bestanden, e-mail en agenda. Met de nieuwste versies van vertrouwde Office programma's zoals Word, PowerPoint en Excel wordt overal werken echt eenvoudig.

Transformatie naar de digitale werkplek

Mogelijkheden voor grootzakelijke bedrijven

Wij helpen organisaties stapsgewijs vooruit in de digitale transformatie. Met complete oplossingen op het gebied van workspace, cloud, data, applicaties, security en connectiviteit.

Video: Rondleiding ICT-oplossingen

De ICT-oplossingen van KPN maken het leven van ondernemend Nederland vrijer, leuker en makkelijker. Door bijvoorbeeld medewerkers efficiënter te laten (samen)werken, door altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens en e-mail. Of door als organisatie flexibel in te spelen op veranderingen door bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken.

Ontdek alle zakelijke mogelijkheden met KPN en bekijk de video