KPN ICT Consulting is hét ICT-adviesbedrijf van KPN. Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Bij ons werken mensen met een verschillende achtergrond: van technisch specialisten tot verandermanagers en bedrijfskundigen.

Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen.

Geen bits en bytes, maar mensen

ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op people skills. Het DNA van KPN ICT Consulting wordt bepaald door deze mensen.

Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.


Daarom werken bij KPN ICT Consulting

  • Aan het roer van je carrière
    Je kunt rekenen op goede en persoonlijke loopbaanbegeleiding.
  • Krijg energie en raak bevlogen
    Je werkt tussen energieke, bevlogen mensen die durven te experimenteren.
  • In balans
    Je kunt bij ons rekenen op een goede werk-privé-balans.Wilt u meer weten over
KPN ICT Consulting?

Neem contact op met KPN ICT Consulting