De route naar uw Digital Workspace

Vind uw ideale Digital Workspace
met KPN ICT Consulting

U vindt en realiseert uw ideale Digital Workspace – die perfect past bij uw organisatie – wanneer u op de juiste momenten de juiste overwegingen maakt. KPN ICT Consulting helpt u daarbij met een beproefde aanpak, opgeknipt in overzichtelijke stappen. Zodat u met het volste vertrouwen de juiste beslissingen neemt.

Neem contact met ons op

Hoe onze klanten KPN ICT Consulting inzetten
workspace


''We zagen het meekrijgen van de medewerkers als essentie voor het succes''

- Pim de Ruiter, programmamanager bij UWV-

UWV maakte de overstap naar één netwerk en vernieuwde, centraal beheerde werkplekken. KPN ICT Consulting kreeg de vraag te helpen bij het adoptietraject. Medewerkers waardeerden de migratie met een 7.6 – een hoge score voor een organisatie die al heel veel veranderingen meemaakt.


Daarom Digital Workspace van KPN ICT Consulting


  • Dé ideale partner
    We kennen alle – ook de nieuwste – technologie door en door.
  • Betrouwbaar
    85% van onze klanten beveelt onze dienstverlening aan anderen aan.
  • Bewezen aanpak
    Onze aanpak zet de behoeften en wensen van uw eindgebruikers centraal.Migreren doe je zelf: Stap over naar de nieuwe werkplek

Nieuwe technologische mogelijkheden en de constant veranderende behoefte aan functionaliteit betekent dat voor veel organisaties de overstap naar een nieuwe werkplek. Hoe pakt u deze overstap aan en zorgt u dat deze succesvol verloopt? Dit leest u in de factsheet.

Download factsheet

Digital Workspace: talent, techniek en topprestaties

In dit whitepaper leest u alles over de ontwikkelingen die werk en samenwerken veranderen, beschrijven we wat de impact hierrvan is en delen wij onze visie op de reis naar de ideale werkomgeving.

Download whitepaper

Andere geïnteresseerden lazen de volgende artikelen