Ontdek de kansen die digitalisering uw organisatie biedt

Een digitale transformatie blijft een omvangrijk, complex proces met grote impact op uw mensen, processen en technologieën. Veel organisaties hebben onvoldoende kennis en expertise in huis om de transformatie succesvol te doorlopen. Een deskundig advies kan daarom zeer waardevol zijn. KPN ICT Consulting biedt diverse diensten om u te begeleiden in uw succesvolle digitale transformatie, zodat u optimaal kunt inspelen op de kansen van morgen.

Bel of mail mij

Hoe onze klanten KPN ICT Consulting inzetten
workspace

''We zagen het meekrijgen van de medewerkers als essentie voor het succes''

- Pim de Ruiter, programmamanager bij UWV-

UWV maakte de overstap naar één netwerk en vernieuwde, centraal beheerde werkplekken. KPN Consulting kreeg de vraag te helpen bij het adoptietraject. Medewerkers waardeerden de migratie met een 7.6 – een hoge score voor een organisatie die al heel veel veranderingen meemaakt.


Daarom adoptie & transformatie van KPN ICT Consulting


  • Sterk in ICT-advies
    We helpen – vaak complexe – veranderingen te realiseren en kansen van morgen beter te benutten.
  • Heldere keuzes
    We helpen bij het verbeteren van dienstverlening en bij het maken van heldere keuzes voor de komende jaren.
  • Jarenlange ervaring
    Onze experts hebben volop ervaring in het begeleiden van organisaties in hun digitale transformatie.Digitaal meesterschap: pak de kansen van de digitale transformatie

Ontdek wat er komt kijken bij de digitale transformatie, hoe technologie de digitale transformatie in diverse sectoren mogelijk maakt en hoe u hierop kunt acteren.

Download whitepaper

New Technology Adoption: uw medewerkers laten technologie werken

Nieuwe technologie haalt u niet zomaar in huis. U heeft er een doel mee en wilt er een ambitie mee realiseren. Dat maakt aandacht voor gebruikersadoptie zo belangrijk.

Download factsheet


CTA vliegtuig

Meer weten over
adoptie & transformatie?