ID-sessies: Design Thinking Workshops

In onze ID-sessies ontwerpen we samen de digitale oplossingen van morgen

Een volgende stap nemen in uw digitale ontwikkeling is moeilijk, maar noodzakelijk. Waar liggen de prioriteiten, wat gaat uw business ondersteunen en laten groeien? Er zijn vaak al ideeën, maar die komen moeilijk van de grond. Laat ons helpen de creativiteit en technologie maximaal in te zetten!

Anders leren denken en doen
Om de processen, producten of diensten van de 21e eeuw te kunnen ontwerpen is een dito mind-set en organisatie nodig. In onze sessies nemen we de business, IT en gebruikers mee in het nieuwe denken over digitale oplossingen.

Id-sessies helpen om antwoord geven op vragen als
·         Hoe kan ik nieuwe technologie inzetten?
·         Hoe kan ik mijn klanten digitaal bedienen?
·         Hoe kan ik meer met mijn data doen?

Bel of mail mij

Onze sessies van klein naar groot, om een idee te krijgen.
Maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

id’tje

Kennismaken met Design Thinking in een paar uur en vol energie aan de slag!

Id

In 1 dag met elkaar een probleem aanpakken. We doen een deel van een sprint.

BIG id-sessie

Een volledige sprint van begin tot en met het testen van de prototypen.Klantcase Thebe

Het doel van een Design Sprint is snel tot innovaties te komen, die de waan van de dag doorbreken. Daarom krijgt de 'werkvloer' ook de ruimte om mee te denken. Samen wordt gekeken hoe techniek hun werk kan verbeteren en hoe ook de klant de vruchten plukt.

Vijfdaagse sprint
We voerden een vijfdaagse sprint uit met Thebe, een zorggroep uit West- en Midden-Brabant. Volgens Irma van den Meijdenberg, strategisch adviseur communicatie bij Thebe, vormt de krappe arbeidsmarkt de grootste uitdaging. Op maandag inventariseerden we de uitdagingen en op vrijdag testten we 2 prototypes die de zorgverlening aanzienlijk verbeterde. Zowel voor de bewoners als voor de verpleging.