Innoveren moet. Maar wanneer en hoe doet u dat?

Er zijn allerlei redenen om te innoveren: kostenreductie, meer efficiëntie, meer waarde voor uw klant toevoegen. En de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos door technieken als artificiële intelligentie (AI), datagedreven werken en Internet of Things (IoT).

Maar alles moet wel door blijven draaien. Daarnaast kost innovatie tijd en geld. En wat gaat u precies aanpakken en hoe gaat u dat doen? Onze dienst Design Thinking helpt u bij deze vragen. Van een korte sessie tot een sprint van een week of langer. We ontwikkelen samen nieuwe processen, middelen tot en met complete businessmodellen.

Bel of mail mij

Houd balans tussen going steady en vooruitgang
Innoveer in korte iteraties (Agile) en betrek de juiste mensen erbij (co-creatie)

Innoveren doet u niet zomaar. Het kost resources en vereist ook een gedegen aanpak om de innovatie in uw organisatie in te bedden. Wij nemen Design Sprints, van 1 dag tot 1 werkweek, daarom als basis en kunnen flexibel opschalen naar een oplossing die bij u past. Van één slimme interventie tot uw eigen fieldlab met flexibele ontwikkelcapaciteit op IoT en AI. En van de ontwikkeling van een platformstrategie tot het adoptieprogramma.

design thinking

Innoveer sneller en efficiënt. Van nieuwe processen tot hele businessmodellen. Wees creatief in het toepassen van technologie. Wij helpen u de juiste keuzes te maken.

Nieuwe technologie en datagedreven werken bieden ongekende mogelijkheden om uw processen en producten te innoveren. Daarnaast dwingen ook de krapte op de arbeidsmarkt, milieueisen, werkdruk en kosten om dingen slimmer te doen. Verlies daarbij echter nooit de mens uit het oog!

ICT & Innovatie Maturity
Waar staan we?

Het vertrekpunt bepalen is belangrijk. We maken snel een scan.

Design Sprints
Van concept naar prototype

Van onderzoek, een concept tot een eerste prototype. In design sessies van 1 dag tot 1 week.

Lean Start-up
Van prototype naar oplossing

Oplossingen agile ontwikkelen met schaalbare ontwikkelcapaciteit.

Adoptie
Van oplossing naar organisatie

Innoveren is veranderen. We nemen uw mensen mee.Whitepaper Design Thinking

“Digitale transformatie stijgt met stip in het lijstje met buzzwoorden rondom ICT. Omringd door termen zoals agile, cloud, big data en connectiviteit, is het wel duidelijk welke kant we opgaan.”, zo leest u in ons whitepaper.

Maar zo makkelijk is het niet om te bepalen welke kant u op moet met al deze ontwikkelingen. Lees daarom in het whitepaper hoe wij dat doen. En hoe de NS en zorginstelling Thebe u zijn voorgegaan in het innoveren met behulp van Design Thinking.

Meer dan 123 professionals gingen u voor

Benieuwd wat de NS van onze aanpak vond?
We ontworpen een IoT beleid en de nieuwe werkplek.