Advies over en begeleiding bij het inrichten van business continuity-maatregelen

Om uw bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen heeft u inzicht nodig in de eisen die moeten worden gesteld aan vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw belangrijkste bedrijfsonderdelen. Maar het adviseren over en het implementeren en testen van deze eisen is vaak geen core business voor uw IT-afdeling. Hoe vinden zij hun weg tussen alle mogelijke maatregelen?

Met business continuity consulting van KPN ICT Consulting profiteert uw organisatie van de specialistische kennis en jarenlange ervaring van onze professionals. Samen met u wordt een business impact assessment uitgevoerd. Op basis hiervan wordt een kwetsbaarheden-onderzoek gedaan om te bepalen welke kwetsbaarheden kunnnen leiden tot een incident. De risico’s die worden geïdentificeerd moeten worden behandeld en daarvoor kunnen maatregelen worden getroffen. Wij begeleiden u bij het implementeren, inrichten en testen van de gewenste maatregelen.

Neem contact met ons op


Hoe onze klanten KPN ICT Consulting inzetten


Daarom business continuity consulting van KPN ICT Consulting  • Kennis en ervaring
    Wij hebben de specialistische kennis en jarenlange ervaring om u goed te adviseren over mogelijke business continuity-maatregelen.
  • Begeleiding en training
    Onze gecertificeerde consultants begeleiden de inrichting van eventuele business continuity-software en geven training in het gebruik.
  • Garantie en 24/7 support
    Wij garanderen een juiste werking van door ons geleverde software, maar mochten er toch problemen zijn dan bieden we 24/7 ondersteuning.


Factsheet: Assurance Continuity Manager

Assurance Continuity Manager van Sungard is een alles-in-één-oplossing voor het opstellen van bedrijfscontinuïteitsplannen. Lees meer over deze software in onze factsheet.

Download factsheet

Factsheet: Assurance Notification Manager

Met Sungard’s Assurance Notification Manager krijgt u verschillende mogelijkheden om in geval van een calamiteit snel uw medewerkers, leveranciers en klanten te informeren.

Download factsheet

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
business continuity consulting?

Neem contact met ons op