Werkplekuitwijk

Workspace recovery: een goede back-up is noodzakelijk

Hoewel informatiesystemen een steeds grotere rol spelen in het afhandelen van informatie, is de mens nog steeds een belangrijke en onmisbare schakel. Elke ondernemer weet wat het is om te investeren en risico te nemen maar weet u welke impact verstoorde communicatie met zich mee brengt? U bent onbereikbaar voor klanten, leveranciers en bedrijven en het verstoort uw bedrijfsprocessen. Uw voorzieningen zoals werkplekken, verbindingen, pc’s, printers en telefoonverbindingen kunnen om tal van redenen onbruikbaar zijn. Brand, wateroverlast, gaslek, staking, graafwerkzaamheden of een ongeval bij de buren.

Het blijkt dat het overgrote deel van ondernemingen niet in staat is om de communicatie tijdig te herstellen. De oorzaak hiervan is te wijten aan het ontbreken van een al dan niet getest continuïteitsplan, ontbreken van de benodigde resources of juist door het onderschatten van het nemen van de juiste maatregelen. Wat heeft u als onderneming minimaal nodig om uw bedrijf te runnen?

Workspace recovery werkplekken kunnen worden voorzien van uitgebreide telefonievoorzieningen, desktop pc’s, print- en vergaderfaciliteiten. KPN biedt de mogelijkheden de werkplekken naar uw wensen in te richten met specifieke hardware, datafeeds voor de financiële- of energiesector of extra afgeschermde en bewaakte ruimtes.

Neem contact met mij op
workspace recovery

Voordelen Werkplekuitwijk

  • Fysieke werkplekken
    Met workspace recovery beschikt u binnen enkele uren over alternatieve werkplekken op locaties in Houten, Almere, Eindhoven of Oude Meer.
  • Communicatielijnen
    Communiceren met uw crisisteam of medewerkers vanuit een fysieke locatie. Met de workspace recovery werkplekken continueert u uw business met zo min mogelijk impact.
  • Schaalbare en flexibele oplossing
    Optioneel uit te breiden met telefonievoorzieningen waardoor u bereikbaar blijft.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op