Secure Communications

Continue aandacht voor security

Secure Communications biedt uw organisatie bewezen en betrouwbare dienstverlening op het gebied van communicatie- en netwerkbeveiliging. KPN levert deze volledig beheerde en geïntegreerde dienstverlening geheel naar wens vanuit de cloud of op uw bedrijfslocatie. U kunt daarbij altijd eenvoudig op- en afschalen in zowel capaciteit als functionaliteit. Zo wordt u ontzorgd en bewegen wij mee met uw bedrijfsvoering. Dankzij Secure Communications van KPN kunt u veilig werken en zorgeloos zaken doen.

Oplossingen

Alles over AntiDDoS

AntiDDoS

AntiDDoS beschermt uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen. Het doorlopend meten en monitoren van netwerkverkeersstromen maken snelle detectie van verdachte afwijkingen mogelijk. Integratie met onder ander het Security Operations Center van KPN resulteert in efficiënte mitigatie van DDoS aanvallen.

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management draagt zorg voor veilig gebruik van mobiele apparaten in een zakelijke context. U kunt smartphones en tablets centraal beheren en van diverse veiligheidsfuncties voorzien: versleuteling van lokaal opgeslagen gegevens, beveiliging van verbindingen met bedrijfstoepassingen of vernietiging van data op verloren of gestolen mobiele apparaten.

Alles over Application Delivery Control

Application Delivery Control

Application Delivery Control bestaat uit een geïntegreerd pakket aan beveiligingsmethoden om uw webapplicaties te beschermen tegen internetbedreigingen. Het benutten van zowel bekende als onbekende kwetsbaarheden door kwaadwillenden wordt hierdoor voorkomen. Ook beschermt Application Delivery Control tegen verlies of diefstal van gevoelige bedrijfsinformatie.

Branches

Alles over Finance

Finance

Tegelijkertijd uw financiële diensten toegankelijker maken en tijdig inspelen op nieuwe markttrends zonder de beveiligingsaspecten uit het oog te verliezen? Detectie en preventie van fraude en het voldoen aan wet- en regelgeving zijn net zo cruciaal als een efficiënte organisatie en een optimale gebruikerservaring. KPN helpt met hoogwaardige, bewezen beveiligingsdiensten.

Alles over Retail

Retail

Het beschermen van klantgegevens, het flexibel faciliteren van veilige informatiestromen met uw leveranciers en het controleren van de toegang tot het internet voor uw personeel? Een greep uit de uitdagingen van de retailer van vandaag. KPN ontzorgt en levert integraal beheerde ICT beveiligingsoplossingen op uw locatie, vanuit KPN datacenters of in de cloud.

Alles over Utilities

Utilities

Medewerkers eisen meer vrijheid en leveranciers innoveren. Internet is hierbij onmisbaar geworden. Goede bescherming is bij het koppelen van Operational Technology met IT vereist, want de beschikbaarheid van energie, water en gas mag niet in het geding komen. KPN biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen die u gecontroleerd verder helpen.

Video: Secure Communications

Door de koppeling met internet zijn systemen steeds meer met elkaar verbonden. Dit leidt tot complexere ICT systemen die steeds meer worden opengesteld. Tegelijkertijd moeten deze systemen ook worden beveiligd tegen een tal van bedreigingen. Bovendien moet er aantoonbaar worden voldaan aan wet- en regelgeving. Met het uitgebreide security portfolio van KPN bent u in 1 keer voorzien van alle gewenste security oplossingen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Privacy op internet

Het argument 'Ik heb toch niks te verbergen', gaat niet op wanneer het om privacy gaat. Waarom niet en wat u er aan kunt doen, leest u in ons blog.

Whitepaper: Veilig digitaal zakendoen

De digitale revolutie betekent overal bereikbaar zijn en sneller werken. Maar dit brengt ook risico's met zich mee.

Download whitepaper

Meer weten over Secure Communications? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op