Identity & privacy

Beveilig de identiteit van uw gebruikers en de privacy van uw klanten

De digitale transformatie zorgt voor uitdagingen op het gebied van het beveiligen en garanderen van identiteit en privacy. Uw werknemers, partners en leveranciers verwachten een veilige toegang tot uw bedrijfsapplicaties en – netwerken. En u wilt ook zeker zijn van de identiteit van de gebruikers die daarop inloggen.

Aan de andere kant verwachten klanten, burgers of patiënten die bij u inloggen of hun (persoons)gegevens achterlaten ook dat u hier op de juiste manier mee omgaat en ze op de juiste manier beveiligt, zodat hun privacy beschermd blijft. Sterker nog: nieuwe Europese privacywetgeving verplicht u hiertoe.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want cybercriminelen weten ook hoe waardevol digitale identiteiten en privacygevoelige informatie zijn. Daarom zijn gebruikersnamen, wachtwoorden en andere privacygevoelige gegevens steeds vaker een doelwit. En dit kan verregaande gevolgen hebben voor uw organisatie. Zo kunnen datalekken leiden tot forse boetes en speelt een lakse houding ten opzichte van privacy identiteitsfraude in de hand. Dit schaadt weer het vertrouwen in digitaal zakendoen en kan leiden tot reputatieschade.

Bij KPN kennen we deze uitdagingen en bieden we passende oplossingen om deze te lijf te gaan. Zowel op het gebied van identity als privacy. Ontdek onze mogelijkheden.

Onze oplossingen voor een gegarandeerde online identiteit

privacy

Smart Access

Met Smart Access van KPN biedt u uw medewerkers, leveranciers en klanten een beveiligde toegang tot uw online bedrijfsapplicaties en/of het internet. Op ieder moment, vanaf iedere locatie en met ieder apparaat.

privacy

Strong Authentication

Voeg naast een gebruikersnaam en wachtwoord een veilige en betrouwbare extra factor toe aan het authenticatieproces, zoals een SMS, token of smartcard. Ontdek de mogelijkheden van sterke authenticatie.

Privacy

eHerkenning

KPN is erkend eIDAS- en eHerkenningsmakelaar. Gaat u aan de slag met eHerkenningsmiddelen of – machtigingen, of wilt u als organisatie uw diensten ook online aanbieden met behulp van eHerkenning? Wij helpen u graag verder.

privacy

PKIoverheid-certificaten

PKIoverheid-certificaten zijn dé standaard voor op het hoogst haalbare beveiligingsniveau communiceren met en binnen de overheid. Lees meer over deze digitale paspoorten.

internet security

SSL-certificaat

Beveilig het verkeer van en naar uw website en laat zien dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Bovendien heeft u een met een HTTPS-status een betere ranking in Google.

Onze oplossingen voor het beschermen van privacy

Cyber security

Cybercriminelen zijn steeds vaker op zoek naar privacygevoelige data van uw medewerkers, gebruikers of klanten. Ontdek welke maatregelen u hiertegen kunt treffen.


Whitepaper: Digitaal zakendoen draait om vertrouwen

Lees meer over onze visie op het veranderende landschap van online identiteiten en de inzet van identificerende middelen met een hoog betrouwbaarheidsniveau in onze whitepaper.

Download whitepaper

Whitepaper: Bescherm de privacy van uw klanten

In onze whitepaper ‘Bescherm de privacy van uw klanten’ leest u meer over de nieuwe Europese privacywetgeving, hoe u zich hierop kunt voorbereiden en hoe u de privacy van uw klanten optimaal beschermt.

Download whitepaper


Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van identity & privacy?

Of lees meer in één van onze blogs