Managed Firewall

Bescherm uw ICT-infrastructuur tegen de nieuwste bedreigingen

Uw netwerk loopt continu risico door invloeden van buitenaf. Door het inzetten van Managed Firewall van KPN is uw organisatie altijd beschermd tegen externe bedreigingen zoals malware, virussen, spam en geavanceerde bots. Een firewall onderhouden vereist echter tijd en gespecialiseerde securitykennis. Met Managed Firewall van KPN heeft u daar geen omkijken naar; uw firewall is altijd up-to-date, zonder dat het u veel tijd kost.

Uw gehele organisatie hacker-proof maken? Kijk dan ook eens naar andere security-diensten van KPN zoals Email Security en Web Security.


Factsheet: Managed Firewall

Cybercriminelen proberen uw werknemers continu te misleiden met de nieuwste versies van malware, bots, drive-by-downloads en phishing. Met Managed Firewall van KPN is uw organisatie optimaal beschermd tegen deze externe dreigingen. Lees de factsheet voor meer informatie over Managed Firewall.

Download de factsheet


Whitepaper: De beste bescherming tegen ransomware

Ransomware is een van de grootste uitdagingen voor uw organisatie op dit moment. Hoe weert u zich optimaal tegen deze dagelijks nieuwe dreigingen van malware? Hoe brengt u de juiste balans aan tussen technische, procesmatige en organisatorische maatregelen? Lees meer in onze whitepaper ‘De beste bescherming tegen ransomware’

Download de whitepaper


Whitepaper: Slimme beveiliging voor complexe bedreigingen

Iedere organisatie is een potentieel doelwit van cybercriminelen. Een goede verdediging is een complex samenspel van processen, technologie en mensen. In welke beschermende maatregelen een organisatie investeert, is afhankelijk van de risico-afweging.

Wat zijn de risico’s voor de belangrijke processen, en hoeveel wilt u investeren om zich te beschermen tegen deze risico’s? In de whitepaper laten we zien hoe u tot de juiste afwegingen komt.

Download de whitepaper

Daarom Managed Firewall van KPN

Managed Firewall

Zekerheid

U beschikt over een firewall die altijd up-to-date is, zodat uw lokale netwerk goed is beveiligd.

managed firewall

Snel ingrijpen

Dankzij geautomatiseerde alarmeringen en realtime inzicht kunt u snel en eenvoudig ingrijpen bij bedreigingen.

managed firewall

Betrouwbaarheid

Hoge betrouwbaarheid dankzij zowel preventieve als detectieve bescherming.


Wilt u meer informatie over Managed Firewall van KPN? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op