Enterprise Mobility Management

Centraal beheer van uw mobiele apparaten

Tegenwoordig gebeurt veel, zo niet alles, via de mobiele telefoon. Dit brengt werk en risico's met zich mee. Met Enterprise Mobility Management (EMM) kunt u vanuit één omgeving alle smartphones en tablets binnen uw organisatie beheren en tegelijk kunt u uw medewerkers maximale keuzevrijheid bieden in welk toestel de voorkeur geniet.

Uw medewerkers veilig mobiel (whitepaper)

De explosieve opkomst en adoptie van ICT-innovaties zoals de cloud, smartphones en tablets en unified communications hebben de manier van werken ingrijpend veranderd. Steeds vaker spreken medewerkers de behoefte uit dat ze altijd en overal willen kunnen werken met het device dat op dat moment het beste past. In deze whitepaper leest u hoe ‘mobiele medewerkers’ veilig kunnen werken met de ICT-middelen waar ze gewend aan zijn en ook de voorkeur aan geven.

Download 'Uw medewerkers veilig mobiel'

Enterprise Mobility Management en Mobile Threat Defense (factsheet)

Mobiele apparaten spelen een grote rol in ons werk. Dit brengt kansen voor cybercriminelen. Hoe krijgt u grip op de security en privacy in uw mobiele landschap en verkleint u de kans op datalekken? U vindt de antwoorden in deze factsheet.

Download EMM en MTD

Daarom Enterprise Mobility Management bij KPN

Eenvoudig

Veilig en eenvoudig beheer van smartphones en tablets in de cloud

Veilig

Optimale functionaliteit en gewaarborgde veiligheid voor gebruikers

Keuzevrijheid

Maximale keuzevrijheid in apparaten voor een vast tarief per toestel

KPN Apple DEP

Apple DEP

Met het Apple Device Enrollment Programm(DEP) koppelt KPN uw nieuwe, bij KPN aangeschafte toestellen, aan uw Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing. Door de EMM-oplossing worden instellingen, policies en applicaties naar de mobiele toestellen van uw medewerkers gepusht tijdens de eerste opstart. KPN is zowel leverancier van EMM als van mobiele toestellen. Hierdoor kan KPN u optimaal helpen om uw mobiele toestellen met de juiste instellingen en applicaties aan uw medewerkers te geven.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

Enterprise Mobility Management: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

ISEA