Enterprise Mobility Management

Centraal beheer van uw mobiele apparaten

Smartphones en tablets worden allang niet meer uitsluitend gebruikt voor e-mail, agenda en contactpersonen. Steeds vaker lopen ook primaire bedrijfsprocessen via het mobiele toestel. Dit stelt eisen aan de beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. Met Enterprise Mobility Management (EMM) kunt u vanuit één omgeving alle smartphones en tablets binnen uw organisatie beheren en tegelijk kunt u uw medewerkers maximale keuzevrijheid bieden in welk toestel de voorkeur geniet.

Een EMM-oplossing helpt u om te zorgen dat uw medewerkers hun mobiele apparaten verantwoord en effectief kunnen gebruiken in een zakelijke context. Voor uw medewerkers betekent dit bijvoorbeeld een inbox out of the box, automatisch geïnstalleerde bedrijfsapps en automatisch gesynchroniseerde contacten, zodat uw medewerkers direct en slagvaardig hun werk kunnen uitoefenen.

Bel of mail mij

Factsheet: Enterprise Mobility Management

Smartphones en tablets zorgen ervoor dat uw medewerkers flexibel en slagvaardig kunnen werken, altijd en overal. Maar hoe houdt u controle op het gebruik ervan? En hoe kunt u de veiligheid van bedrijfsgegevens op deze toestellen garanderen?

U leest het in onze Factsheet 'Enterprise Mobility Management'.

Download 'Enterprise Mobility Management'

Whitepaper: Uw medewerkers veilig mobiel

De explosieve opkomst en adoptie van ICT-innovaties zoals de cloud, smartphones en tablets en unified communications hebben de manier van werken ingrijpend veranderd. Steeds vaker spreken medewerkers de behoefte uit dat ze altijd en overal willen kunnen werken met het device dat op dat moment het beste past. In deze whitepaper leest u hoe ‘mobiele medewerkers’ veilig kunnen werken met de ICT-middelen waar ze gewend aan zijn en ook de voorkeur aan geven.

Download 'Uw medewerkers veilig mobiel'

Voordelen van Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management


Eenvoudig
Veilig en eenvoudig beheer van smartphones en tablets in de cloud


Veilig

Optimale functionaliteit en gewaarborgde veiligheid voor gebruikers


Keuzevrijheid

Maximale keuzevrijheid in apparaten voor een vast tarief per toestel
KPN Apple DEP

Apple DEP

Met het Apple Device Enrollment Programm(DEP) koppelt KPN uw nieuwe, bij KPN aangeschafte toestellen, aan uw Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing. Door de EMM-oplossing worden instellingen, policies en applicaties naar de mobiele toestellen van uw medewerkers gepusht tijdens de eerste opstart. KPN is zowel leverancier van EMM als van mobiele toestellen. Hierdoor kan KPN u optimaal helpen om uw mobiele toestellen met de juiste instellingen en applicaties aan uw medewerkers te geven.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op