Backup Online XL

Veilige en volledige backup van uw data

Met het toenemende risico van cybercriminaliteit wordt de kans groter dat u wordt geconfronteerd met ongewenst dataverlies. Een actuele backup is nog steeds de meest effectieve remedie tegen ransomware.

KPN verzorgt uw backup en levert alle professionele diensten die nodig zijn om uw organisatie te ontlasten in het dagelijkse beheer en bij eventuele calamiteiten. Uw gegevens worden zowel op uw eigen locatie als in de KPN Cloud, het professionele continuïteitscentrum, veiliggesteld. KPN verzorgt het operationeel beheer van de hardware en alle processen rondom zowel de lokale als centrale back-up systemen en processen. De datacenters van KPN zijn ISO gecertifieerd en uw bedrijfskritische data is in goede handen bij de professionals van KPN. Zo gaat uw data nooit verloren.

Klantcases

Klantcase: Gemeente Amstelveen

Een afdeling communicatie die tijdens een crisis niet kan mailen? Of een uitkering die 3 weken op zich laat wachten omdat het raadhuis is afgebrand? “Dat kun je niet met droge ogen verkopen”, vindt de gemeente Amstelveen.

Download de klantcase

Klantcase: Blue Skye Group

Bij pensioenuitvoerder Blue Skye Group mogen na een calamiteit absoluut geen belangrijke programma's en gegevens verloren gaan. Daarom installeerde KPN Remote Back-up: een digitale back-up voor de applicatiesystemen.

Download de klantcase

Factsheet: Backup Online XL

Ransomware is de grootste cyberdreiging van dit moment. Deze vorm van malware versleutelt uw waardevolle data waardoor uw applicaties en systemen niet meer functioneren. Lees in onze factsheet hoe Backup Online XL uw organisatie helpt de schade van een ransomware-aanval te minimaliseren en snel herstel garandeert.  

Download de factsheet


Daarom Backup Online XL van KPN

Backup Online XL

Schaalbaar

U betaalt voor de aangeboden source data, uw data blijft in Nederland. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoefte en is uit te breiden met Disaster Recovery diensten.

Backup Online XL

Professionele ondersteuning

U houdt de regie via de portal en kunt 24/7 terugvallen op de ondersteuning van KPN in geval van calamiteiten.

Backup Online XL

Zekerheid

Bewaking van dagelijkse backup processen en signalering van eventuele incidenten. Uw data wordt lokaal en in het KPN datacenter opgeslagen.

Meer weten over Backup Online XL van KPN? Vul ons formulier in.

Neem contact met mij op