Security & Compliance Monitoring

Non-stop beveiliging

Blijf compliant en in control met Security & Compliance Monitoring. Onze specialisten houden uw netwerk voor u in de gaten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze zorgen voor een veilige en centrale verwerking en opslag van uw loggegevens binnen de Nederlandse KPN Datacenters. Afwijkingen van het voor u geldende compliance framework worden gerapporteerd. Zo beschermt u uw ICT-infrastructuur tegen de dreigingen van vandaag, zonder daarmee uw eigen ICT-beheerorganisatie te belasten.

Bel of mail mij
Voordelen Security & Compliance Monitoring

Voordelen Security & Compliance Monitoring

  • Nederlandse Datacenters
    In Nederland gebaseerde dienstverlening, geen overdracht van data naar het buitenland
  • Flexibel
    Van volledig managed tot hybride dienstverlening
  • Expertise
    Nauwe samenwerking met het Nationaal Cyber Security Centrum

Modules

Log Managment: Veilige opslag van loggegevens

Log Management

Veilige en centrale opslag van loggegevens in een van de betrouwbare KPN Datacenters. Zo weet u zeker dat uw gegevens alleen toegankelijk zijn voor u en uw medewerkers.

Security Monitoring

Security Monitoring

Analyse van gedetecteerde afwijkingen door onze getrainde en gecertificeerde security analisten, inclusief call-out naar de klant bij security incidenten. 24 Uur per dag, 7 dagen per week.

Compliance Monitoring

Compliance Monitoring

Controle van de ICT-infrastructuur op de voor de klant geldende normen en wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat u voldoet aan alle compliance eisen.

Risk Based Scoping

Risk Based Scoping

Traject om in kaart te brengen hoe en waarom welke onderdelen van de ICT-infrastructuur (als eerste) moeten worden aangesloten.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op