Load & Performance Testing

Voorkom performance problemen

Applicaties zijn vaak onderhevig aan veranderingen en snellere releases worden steeds belangrijker. Door uw applicatie te testen met Load & Performance Testing weet u al voordat de wijziging of livegang plaatsvindt, of uw applicatie de gewenste prestatie levert. Dit kan aan het einde van een langdurig traject of geautomatiseerd in korte sprints.

Wij zetten diverse testen in zoals (continuous) loadtesten, stresstesten en duurtesten. Hiervoor maken wij gebruik van eigen loadgeneratoren, sentinels en datacenters. Om meteen inzichtelijk te maken wat de oorzaak is van eventuele performance problemen, vindt tevens User Experience Monitoring plaats. Hierdoor heeft u direct in kaart waar mogelijkheden tot verbetering liggen.

Neem contact met mij op
Voordelen Load & Performance Testing

Voordelen Load & Performance Testing

  • Kostenbesparend
    Voorkomen van extra investeringen bij performance problemen in een live omgeving
  • Test nieuwe en bestaand applicaties
    Ook bestaande applicaties die invloed hebben op de prestaties van uw applicatie worden getoetst of gewijzigd
  • Voorkomen van imagoschade
    Door meteen inzichtelijk te maken wat de oorzaak is van eventuele performance problemen of storingen voorkomt u imagoschade

Modules

User Experience Monitoring

ICT-storingen, zoals een lage beschikbaarheid of een mindere prestatie van uw applicaties, worden doorgaans als eerste gesignaleerd door uw eindgebruikers. Met User Experience Monitoring gaan we op de stoel van de eindgebruiker zitten. We doorlopen en testen iedere handeling in uw applicatie.

Factsheet: Ketenmonitoring

Met ketenmonitoring bewaakt en optimaliseert u uw ICT-omgeving door de focus te leggen op eindgebruikerservaringen. U verlaagt risico’s op uitval en op performance- problemen. Tegelijkertijd verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening en bedrijfsvoering. Ketenmonitoring bestaat uit een aantal complementaire bouwblokken die u afzonderlijk of in relatie met elkaar kunt inschakelen. Lees meer over de mogelijkheden in onze factsheet.

Download de factsheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.