Enterprise Mobility Management

Centraal beheer van uw mobiele apparaten

Steeds vaker lopen primaire bedrijfsprocessen via een mobiel toestel. Dat stelt eisen aan de beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. Het ontsluiten van bedrijfsinformatie op mobiele apparaten brengt risico’s met zich mee. Enterprise Mobility Management draagt zorg voor veilig gebruik en beheer van mobiele apparaten in een zakelijke context. U kunt smartphones en tablets centraal beheren en van diverse veiligheidsfuncties voorzien, allemaal vanuit de cloud. Hierdoor hebben uw gebruikers maximale keuzevrijheid in gebruikte mobiele apparaten.

Met Enterprise Mobility Management versleutelt u lokaal opgeslagen data en beveiligt u verbindingen met mobiele bedrijfstoepassingen optimaal. Tevens kunt u mobiele apparaten op afstand beheren om zo de bedrijfsgegevens op verloren of gestolen toestellen te wissen, of om eenvoudig nieuwe mobiele bedrijfstoepassingen uit te rollen.

Neem contact met mij op
Enterprise Mobility Management

Voordelen Enterprise Mobility Management

  • Eenvoudig
    Veilig en eenvoudig beheer van smartphones en tablets in de cloud
  • Veilig
    Optimale functionaliteit en gewaarborgde veiligheid voor gebruikers
  • Keuzevrijheid
    Maximale keuzevrijheid in apparaten voor een vast tarief per toestel

Brochure: Mobile Device Manager

Professionals hebben hun toestel bijna altijd binnen handbereik. Daardoor kunnen ze flexibel en slagvaardig hun werk doen. Maar het toenemende gebruik heeft ook een keerzijde. Want hoe houdt u de controle op het gebruik? En hoe garandeert u de veiligheid van bedrijfsgegevens? Zeker wanneer medewerkers gebruikmaken van verschillende typen smartphones en tablets, die ook vaak privé gebruikt worden. Vanuit het online beheerplatform van Mobile Device Manager van KPN kunt u alle toestellen op afstand voorzien van de juiste eenduidige instellingen. Veilig, gemakkelijk en kosteneffectief. Lees voor meer informatie onze brochure.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.