PenTesting

Sterk en veilig bedrijfsnetwerk

Identificeer en elimineer de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur met PenTesting. Gerenommeerde en ervaren ethische hackers laten u zien waar en hoe uw bedrijfsnetwerk met succes kan worden aangevallen en adviseert u wat u daar het beste tegen kunt doen. Met geautomatiseerde scans ziet u daarnaast precies welke apparaten zich in uw bedrijfsnetwerk bevinden en of deze bekende kwetsbaarheden hebben. Met heldere rapportages en praktisch advies kan KPN uw bedrijfsnetwerk veilig en up-to-date houden.

Neem contact met mij op
Voordelen PenTesting

Voordelen PenTesting

  • Versterking ICT-infrastructuur
    Effectief optreden tegen kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk.
  • Veilig bedrijfsnetwerk
    Minder mogelijkheden voor kwaadwillenden om uw bedrijfsnetwerk binnen te dringen. Zo kunt u vertrouwen op een sterk en veilig bedrijfsnetwerk.
  • Inzicht
    Heldere rapportages en praktisch advies over de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur.

Modules

Code Review

Code Review

Een Code Review is de aangewezen methode om de broncode van programmatuur te onderzoeken op security aspecten. Specialisten van KPN en geselecteerde partners gaan regel voor regel door de broncode heen en stellen vast waar de risico’s zich bevinden.

Leaflet: Vulnerability Management & PenTesting

Voorkomen is beter dan genezen, ook als het gaat om digitale aanvallen op uw organisatie. Zo'n aanval kan immers grote gevolgen hebben. Met KPN Vulnerability Management & PenTesting brengt u de actuele kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk in kaart en ontdekt u hoe kwaadwillenden daar misbruik van kunnen maken. Dankzij advisering op maat kunt u doeltreffende tegenmaatregelen nemen. U leest er meer over in onze leaflet.

Download de leaflet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.