Pen testing voor een veilig bedrijfsnetwerk

Een sterk en veilig bedrijfsnetwerk met pen testing

Identificeer en elimineer de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur met pen testing. Gerenommeerde en ervaren ethische hackers laten u zien waar en hoe uw bedrijfsnetwerk met succes kan worden aangevallen en adviseert u wat u daar het beste tegen kunt doen. Door een pentest ziet u met geautomatiseerde scans daarnaast precies welke apparaten zich in uw bedrijfsnetwerk bevinden en of deze bekende kwetsbaarheden hebben. Met heldere rapportages en praktisch advies kan KPN uw bedrijfsnetwerk veilig en up-to-date houden.

Neem contact met mij op
Voordelen Pen Testing

Voordelen van pen testing

  • Versterking ICT-infrastructuur
    Effectief optreden tegen kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk.
  • Veilig bedrijfsnetwerk
    Door pen testing zijn er minder mogelijkheden voor kwaadwillenden om uw bedrijfsnetwerk binnen te dringen. Zo kunt u vertrouwen op een sterk en veilig bedrijfsnetwerk.
  • Inzicht
    Na afloop van een pen test ontvangt u heldere rapportages en praktisch advies over de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur.

Module

pen testing door een code review

Code Review

Een Code Review is de aangewezen methode om de broncode van programmatuur te onderzoeken op security aspecten. Specialisten van KPN en geselecteerde partners gaan regel voor regel door de broncode heen en stellen vast waar de risico’s zich bevinden.

Leaflet: Vulnerability Management & PenTesting

Voorkomen is beter dan genezen, ook als het gaat om digitale aanvallen op uw organisatie. Een pentest kan u helpen om uw zwakke plekken te ontdekken. Met KPN Vulnerability Management & PenTesting brengt u de actuele kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk in kaart en ontdekt u hoe kwaadwillenden daar misbruik van kunnen maken. Dankzij advisering op maat kunt u doeltreffende tegenmaatregelen nemen. U leest er meer over in onze leaflet over pen testing.

Download de leaflet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op