Disaster Recovery as a Service

Operationeel zijn en blijven

Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van de beschikbaarheid van data en applicaties. Ongeplande downtime van IT-omgeving door bijvoorbeeld cyberincidenten, brand of een stroomstoring levert u een hoge kostenpost op. Dat vraagt om een oplossing die uw organisatie snel weer in het zadel helpt en daarbij dataverlies tot een minimum beperkt. Een calamiteit kunt u niet plannen. Daarom is het van belang uw business continuity maatregelen goed in te richten.

KPN helpt u graag bij het inrichten van de business continuïteit vraagstukken voor uw IT omgeving. Zo biedt KPN onder andere Disaster Recovery as a Service voor u aan op basis van de software van Zerto.

Neem contact met mij op
Disaster Recovery Service

Voordelen Disaster Recovery Services

  • Beperk dataverlies en downtime
    De geavanceerde point-in-time herstelmethode zorgt ervoor dat er minimaal tot geen dataverlies optreedt.
  • 24/7 support
    Zerto levert zeer gebruiksvriendelijk software. Bij de inrichting van uw BC/DR maatregelen kunt u rekenen op de ondersteuning van de professionals van KPN. Bovendien krijgt u 24/7 en 365 dagen support.
  • Bespaar op de hoge kosten voor een 2e datacenter
    Met Disaster Recovery-as-a-Service blijft uw virtuele infrastructuur operationeel. KPN Security Services zorgt voor een actuele schaduwomgeving in een geavanceerd en streng beveiligd datacenter.

Brochure: Disaster Recovery as a Service

Virtuele IT-omgevingen bieden veel flexibiliteit en een haast oneindige schaalbaarheid. Maar de continuïteit van zo’n omgeving verzekeren, is beslist geen eenvoudige opgave. U heeft hierbij immers te maken met een aantal bedreigingen zoals in de vorm van ransomware of DDoS-aanvallen.

KPN biedt een aantal oplossingen om uw data te beschermen en snel weer te herstellen. Lees er meer over in onze brochure.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.