Evenementen communicatie

Veilig en bereikbaar

Voor landelijke evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en Koningsdag is het noodzakelijk om de veiligheid van iedereen te garanderen. Communicatie is kritisch voor hulpdiensten en de inzet van de juiste middelen en diensten is cruciaal.

Bezoekers verwachten dat ze altijd bereikbaar zijn en willen hun ervaringen delen via social media. KPN biedt oplossingen die u voor uw evenement op tijdelijke basis kunt afnemen. Van telefooncentrales, portofoons, extra capaciteit voor mobiele telefonie en de uitbreiding van uw WiFi-netwerk tot securitydiensten en de aanleg van glasvezelkabels.

Neem contact met mij op
Evenementen communicatie

Voordelen Evenementen communicatie

  • Leveren van middelen en diensten
    KPN levert een bijdrage aan de veiligheid en beleving van bezoekers.
  • Snel en efficient
    Het flexibele en specialistische team van KPN is in staat om snel en efficiënt projecten uit te rollen.
  • Ervaring
    Kroningsdag 2013, Nucleair Security Summit 2014, Pinkpop, Nijmeegse Vierdaagse, Sail en de finale van de Europa league.

Video: KPN verbindt SAIL Amsterdam 2015

Zonder communicatie geen SAIL. Denk aan bereikbaarheid van 112. Of aan voldoende bandbreedte voor bezoekers. Ook worden er extra politielocaties ingericht waar vaste lijnen voor zijn aangevraagd. Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Hulpdiensten op Kroningsdag 2013

KPN zorgt dat 112 bereikbaar is en dat hulpdiensten tijdens een belangrijk evenement met elkaar kunnen communiceren. Ter voorbereiding hierop worden de communicatiemiddelen getest op locatie. Bekijk de video voor meer informatie.

Datasheet: Openbare orde en veiligheid

KPN Critical Communications is het loket voor vragen en oplossingen op het gebied van evenementen communicatie. Wij ondersteunen u met middelen en diensten en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid en beleving van bezoekers.

Hiervoor werken we nauw samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals KPN Event, KPN Broadcast en, indien nodig, met andere partijen.

Download de datasheet

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons

Neem contact met mij op