On Premise Bedrijfscentrale

Optimale communicatie

Met onze On Premise Bedrijfscentrales (PBX) heeft u als bedrijf optimale communicatie gekoppeld aan andere systemen en apparatuur. Wij geven u, naast uw vaste apparatuur, een keuze uit draadloze apparatuur voor binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld (IP)DECT en VoWLAN (voice over Wireless LAN), en een mobiele variant voor binnen en buiten. Uw werknemers zijn altijd en overal bereikbaar. Wij leveren op grote schaal bedrijfscentrales in alle marktsegmenten, hosted of on premise. Bij het oplossen van storingen vallen we terug op de jarenlange ervaring van onze buitendienst. Daarnaast werken we samen met topleveranciers in de markt.

Neem contact met mij op
Voordelen van on premise bedrijfscentrale

Voordelen On Premise Bedrijfscentrale (PBX)

  • Geïntegreerde omgeving
    Integratie van bedrijfscentrales met kantoor- en bedrijfsapplicaties of thuiswerkoplossingen als onderdeel van Unified Communications
  • Aaneensluiten
    Koppelen van centrales aan mobiele apparatuur en vestigingen op basis van VoIP
  • Bereikbaarheid
    Telefoniste bedienposten

Leveranciers

leveranciers van on premise bedrijfscentral

Modules

Cisco HCS

Betere bereikbaarheid van medewerkers, tijdbesparing, gemakkelijker onderling informatie delen en daardoor efficiënter samenwerken en sneller schakelen als bedrijf? Het kan met Cisco HCS.

Skype voor bedrijven

Skype voor Bedrijven biedt u een totaaloplossing met vaste telefonie, mobiel, internet en werkplek. Vanaf elk device en op elke locatie efficiënt en effectief werken.

Whitepaper: Cisco Business Edition 6000

Wilt u met uw bedrijf nieuwe vormen van communicatie toepassen om effectiever en sneller te communiceren? Wilt u de complexiteit van uw huidige communicatie omgeving verminderen en uw kosten voorspelbaarder maken? Bent u op zoek naar een schaalbare oplossing die bij de dynamiek van uw bedrijf past? Dat is nu mogelijk met 1 simpel geïntegreerd platform: Cisco Business Edition 6000.

Lees de whitepaper voor meer informatie.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.