Telefonie & UC

Toekomstvaste communicatieoplossingen

Goede communicatie is tegenwoordig veel meer dan alleen een telefoon op uw bureau. Met de komst van smartphones, tablets, applicaties en snellere dataverbindingen passen bedrijven zich aan op deze nieuwe toekomst en ondergaan een verandering van traditionele telefonie naar Unified Communications (UC). UC is het proces waarbij verschillende communicatievormen, communicatieapparatuur en media worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen gebruikers altijd met iedereen in contact komen. Door de inzet van UC worden processen vereenvoudigd, waardoor realtime communicatie op diverse manieren mogelijk wordt.

Oplossingen

Alles over zakelijk mobiel

Mobiel bellen en internet

Onbezorgd bellen en internetten met Zakelijk mobiel van KPN. Mobiel bij KPN betekent 4G in heel Nederland, met maximale snelheid op alle abonnementen. Zorgeloos bellen en internet tot 20 GB.

Alles over Vast bellen over IP

Vast bellen over IP

Vaste Telefonie voorziet in het bieden van openbare spraakdiensten via Voice over IP. Met Vaste Telefonie is het mogelijk om het externe telefoonverkeer via uw persoonlijke Wide Area Network af te handelen.

On Premise Bedrijfscentrale

On premise bedrijfscentrale

KPN levert bedrijfscentrales waarmee uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Met onze bedrijfscentrales hebt u als ondernemer een optimale communicatie gekoppeld aan andere systemen.

Skype for Business

Skype for Business biedt u optimale bereikbaarheid en samenwerking. Plaats- en tijdonafhankelijk, vanaf elk apparaat.

Cisco HCS

De schaalbare totaaloplossing voor communicatie uit de cloud. Altijd en overal effectief communiceren en samenwerken vanaf elk apparaat.

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN bestaat uit een aantal modules die zorgen voor een complete dienstverlening: mobiele telefonie, vaste telefonie en bedrijfscentrales. 1 Contract, 1 prijsplan, 1 factuur, 1 helpdesk en 1 aanspreekpunt - ongeacht het aantal modules dat u afneemt. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. Lees wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op