Klantcontact

Altijd bereikbaar voor uw klanten

Uw klanten zijn mobiel, sociaal en altijd online. Zoekt u naar een organisatie die het optimaliseren van klantcontact communicatie en eenvoudig samenwerken combineert? En wilt u het liefst zaken doen met 1 partij die u adviseert en ontzorgt in het bereiken van een optimale klantervaring? Dan biedt KPN u passende oplossingen.

Klantcontact oplossingen van KPN maken verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor uw klanten en voor uw eigen organisatie. Daarbij zorgen wij ook voor de aansluiting van telefonie en servicenummers, front- en backoffice integratie, Workforce Optimization en mobiele klantcontact ondersteuning. Door de integratie met CRM en kennisbanken kunnen alle medewerkers in uw organisatie eenduidige klantinformatie gebruiken en aanvullen.

Oplossingen

Alles over Servicenummers & Interactive Voice Response

Servicenummers & IVR

Uw organisatie is landelijk bereikbaar met een 0800 of 0900 nummer. Voor internationale bereikbaarheid gebruikt u een Internationaal Servicenummer. De Interactive Voice Response (IVR) oplossingen bieden u vanuit het KPN netwerk keuzemenu, wachtrijen, klantherkenning en selfservice.

Alles over Customer Interaction Center

Customer Interaction Center

Klanten verwachten een excellente service wanneer ze contact met u opnemen. Met Customer Interaction Center™ (CIC) van Interactive Intelligence biedt u uitzonderlijke service aan uw klanten door de inzet van innovatief multichannel klantcontact in een all-in-one contact center suite.

Alles over Storm Cloud Contact Center

Storm Cloud Contact Center

Met Storm Cloud Contact Center neemt KPN u de zorg op het gebied van klantcontact uit handen. U hebt een duidelijk kwalitatief en kwantitatief beeld van het inkomend en uitgaand klantcontact. Tevens helpt dit betrouwbare platform uw bereikbaarheid te verbeteren en ondersteunt het diverse communicatiekanalen.

Avaya Contact Center

Avaya Contact Center is een integraal contact center platform voor meerdere communicatiekanalen in combinatie met de Avaya telefoniecentrales en Unified Communications oplossingen. We ondersteunen u van advies tot implementatie, altijd met uw business en klanten in ons achterhoofd.

Contact Center WFO

Workforce Optimization (WFO) is meer dan alleen het inplannen van uw agents. Het biedt u ook specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Met WFO behaalt u eenvoudiger uw KPI’s, maakt u een operationele verbeterslag, drukt u de kosten en verhoogt u uw omzet.

Whitepaper: Trends in klantcontact

Onderzoek toont aan dat zingeving een belangrijke factor is voor de gezondheid van een organisatie. Ook in de wereld van klantcontact is dit niet anders. Wilt u weten hoe deze behoefte aan zingeving rijmt met de continue technologische ontwikkelingen? En gaat techniek wel samen met emotie? In onze whitepaper beschrijven wij de verbinding tussen mens en machine: de balans tussen persoonlijk en geautomatiseerd klantcontact.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op